Korfez Village Roads Komfort i Kocaeli

Veiene i bukta blir komfortable
Veiene i bukta blir komfortable

Korfez Village Roads Trøst i Kocaeli; Større kommune i Kocaeli legger vekt på vedlikehold, reparasjon og renovering av veiene i hele Kocaeli. I denne retningen ble det utført asfaltbelegg på vei til Dikenli-landsbyen Körfez-distriktet. Med studien ble veien til landsbyen gjort komfortabel ved å fornye tilfredsheten med innbyggerne som bodde i regionen, ble vunnet.

Tusenvis av antall måler er asfaltert

I tråd med arbeidet som ble utført av Institutt for vitenskap, ble Dikenli landsbyveg asfaltert i tusen meter. Før asfaltering ble PMT lagt som 200 tusen 2 tonn basismateriale. Etter utjevningsarbeidet ble 276 søppel 2 tonn asfalt lagt på veien.

METROPOLITAN DILLAGE VEDLAGER DYRINGSVEIER

Vedlikehold, reparasjon og renovering av veiene som blir forringet på grunn av infrastruktur og andre naturlige årsaker fortsetter uavbrutt på alle landsbyveier. Takket være overbygningsarbeidene som er utført, er det sikret at innbyggerne som bor på landsbygda, gjør transport på mer komfortable veier.

Aktuelle auksjoner

 1. Anbudsmelding: Styrking av broer og rister

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikre investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsvarsel: Renovering av Tatvan brygge på høyre linje

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil bli kjøpt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar