Ankara Malatya 4 september blå togplaner må starte igjen

ankara malatya september blue train services skulle starte på nytt
ankara malatya september blue train services skulle starte på nytt

AK-partiets nestleder Malatya Hakan Kahtalı, Malatya-filialen i Rail-Business Union valgte Hikmet Kazgan'a lykke til besøk.

Nestleder Kahtalı, sammen med partimedlemmer i Demir-Yol Business Union Malatya Branch, president Hikmet Kazgan valgte nylig på sitt kontor og ønsket å bli bedre.

Når han uttrykte sin tilfredshet med besøket, takket unionspresident Hikmet Kazgan AK-partiet Malatya-nestleder Hakan Kahtalı og sa: uz Vi setter alltid pris på vår stedfortreder. Vi følger og støtter alltid tett med ærlighet og hardt arbeid. ”

Kazgan sa at sivilsamfunnsorganisasjoner og politikk alltid er sammen, og AK-partiet legger vekt på denne følsomheten så lenge den er ved makten. Kazgan, stoppet også flyene til Malatya 4 September Blue Train er også en stor mangel, "Siirt Kurtalan Express nå, men rommet er veldig travelt, så vi vil ta det blå toget igjen," sa han.

MP Kahtalı uttalte at de hadde et nært vennskap med Kazgan og 30 som ble valgt som president i unionen og ønsket suksess i hans nye stilling. Kahtalı sa: ”Jernbanesambandet vårt har en viktig innsats for å beskytte rettighetene til arbeiderne som jobber med å tilføre vår verdi til Malatya. De har alltid støttet investeringene som skal gjøres i byen vår ved å arbeide i harmoni med regjeringen. Hikmet Kazgan tror at broren vår vil være veldig vellykket i denne oppgaven.

Kahtalı, 4 september Blue Train igjen på vegne av varamedlemmer, da de er inne på å opplyse at de følger nøye med på den raske toginfrastrukturen i regionen med enden av seilasen, sa han.

Kahtalı uttalte at Malatya også er inkludert i høyhastighetstognettet og at arbeidet fortsetter i denne sammenhengen. “Malatya er også et viktig senter for persontransport. Jeg håper vi har fullført det meste av høyhastighetstognettet på 2023. ”

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar