Antalya 3. Scenesystemets linjeskinner startet

skinner begynte å bli arkivert på Antalya scene jernbanesystemlinje
skinner begynte å bli arkivert på Antalya scene jernbanesystemlinje

Antalya 3. Rails Started Legging på scenen Rail System Line; Antalya Metropolitan kommune 3. Arbeidene på Etap Rail System-linjen fortsetter på full hastighet. Skinnene begynte å bli lagt i Dumlupınar Boulevard-delen mellom bussterminalen til linjen og Meltem Gate ved Akdeniz University. Det er også et nytt kryss mellom universitetet og Meltem Neighborhood.

Det begynte å bli lagt skinner på Otogar-Meltem-scenen på 3'th Stage Railway System Line, som forbinder Varsak fra Antalya Metropolitan Municipality til busstasjonen, Antalya Training and Research Hospital, og deretter til flyplassen og Aksu. Etter avløp av regnvannsledninger, utføres skinnemontering og støping av linjebetong.

NYTT JUNCTION foran universitetet

Middelhavsuniversitetet Meltem gate foran flere etasjers veikryssarbeidet begynte. I Meltem-porten, som brukes mye av studenter, vil biltrafikken strømme fra toppen i studien med flere etasjer i krysset som er designet med tanke på fotgjengerens sikkerhet. Jernbanesystemet fra retningen til busstasjonen vil koble seg til Meltem Neighborhood som et nivå og vil strekke seg til Opplærings- og forskningssykehuset. Innenfor scenearbeidene fortsetter fotgjengerovergangen med rulletrapp og heis på to forskjellige punkter: krysset Dumlupınar Boulevard-Ulusoy Street og Akdeniz University-Gendarmerie. 3. I den siste delen av scenen planlegges arbeidene å være ferdige og begynt å tjene i 2020 år.

Antalya Railway System Map

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar