Balıkesir bygde trygge broer

Balikesir landsbygda laget sikre broer
Balikesir landsbygda laget sikre broer

Trygge broer ble bygget på Balıkesir-landsbygda; Brua fra ungarene Karamanlar og Nusret-Kepsut, som er i stor fare for bruk, ble ødelagt av Balıkesir Metropolitan Municipality og gjenoppbygd som sikker og dobbel kjørefelt. Takket være broene som ble åpnet for trafikk, ble transporten mellom nabolagene forkortet og sikret.

Balıkesir Metropolitan Municipality Department of Science Affairs fortsetter å jobbe i landlige nabolag. Fullførte livet i det sentrale distriktet i distriktet av ungarske ungarere koblet til distriktet av broen som forbinder nabolaget i Karamanlar nabolaget og koblet til distriktssenteret i Balikesir Kepsut'a bro som forbinder distriktssenteret er fornyet. Broene, som er av stor betydning for innbyggerne som bor i regionen, ble revet og gjenoppbygd av Balıkesir Metropolitan Municipality og gjort tryggere og mer funksjonelle.

Broen som forbinder Hungarian Quarter og Karamanlar veiene er av kritisk betydning fordi den gir transport til mange landsbyer, mens broen som forbinder Kepsut-distriktet og Balıkesir sentrum fra Nusret Quarter til den gamle smale staten ble utvidet og gjort mer nyttig.

TILGANG TIL UNGARN ER LETT

12 meter bred 61 meter lang dobbeltsti, som ble bygget av ungarerne og Karamanlar'ın som forbinder broen på begge sider av broen av fotgjengere kan brukes trygt åpnet for trafikk. Med åpningen av broen for trafikken til mange landsbyer i nabolaget av ungarere.

NUSRET SENTRUM 20 KM-TEKNIKK

Enfelts broen som gir transport til Nusret landlige nabolag og utgjør også en stor fare i bruken; 12 meter bredde 30 meter lengde ble åpnet for trafikk ved fotgjenger fortau på begge sider.

Gjennomføringen av byggingen av broene og trafikken til folket i regionen før den kommende vinteren har vakt stor glede.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar