ESHOT-trening mottar full karakter fra eksperter

ESHOT Klar til nød
ESHOT Klar til nød

ESHOT-trening mottar full karakter fra eksperter; ESHOTs generaldirektorat Gediz Tunge vedlikeholdsanlegg i jordskjelvet og brannøvelsene var spennende minutter.

Izmir Metropolitan kommune ESHOTs generaldirektorat søker i samsvar med lovene i nødutøvelser ikke etter actionscener. I Gediz tunge vedlikeholdsanlegg skjedde jordskjelv med 6,3-størrelsesorden som et resultat av scenariet, og derfor var det elektriske systemet i sentrallageret en brann. Personalet forlot lageret uten panikk, og la merke til flammene vokste ved antennelse av brennbare materialer og ringte brannvesenet. På den annen side gjorde personalet som hadde ansvar for å slukke og evakuere brann som kom inn på lageret, slukke rør det første inngrepet mot brannen. Trening fikk full karakter fra eksperter

Ansatte samlet i det trygge området ble telt og antallet manglet på grunn av øvelsen. Arbeidet med å finne det savnede personalet har startet. Etter det første inngrepet fra det medisinske teamet til det sårede personalet, ble personalet sendt til sykehuset med ambulanse. Ved hjelp av disse øvelsene har ESHOTs generaldirektorat mål å være klar for mulige nødsituasjoner.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar