Den etiopiske transportministeren besøkte AKH Railway Site

etiopisk transportminister akh dmiryolu nettstedet besøkte
etiopisk transportminister akh dmiryolu nettstedet besøkte

Den etiopiske transportministeren besøkte AKH Railway Site; I Etiopia pågår arbeider for 1,7 milliarder dollar Awash Waldia-Hara Gabaya Railway Project, som er utført av det tyrkiske selskapet Yapı Merkezi Holding.

Etiopiske FDC transportminister Dagmawit Moges, Amhara distriktspresident Temesgen Tiruneh, statsministerkontor Urbanism and Infrastructure Consultant Jantirar Abay, ERC CEO Sentayehu Woldemichael og hans delegasjon, visedirektør for afrikanske tunge jernbaneprosjekter, Ilhan Cengiz AKH besøkte byggeplassen ledsaget av prosjektledelse.

Teamet startet sine besøk med en cinevision-demonstrasjon i verkstedet og General Store-bygningen i Depot. Etter å ha forlatt verkstedet og depotområdet med kjøretøy, ble Kombolcha Station tatt og minnebilder ble tatt og henholdsvis Bridge-40, Transformer-6 og Tunnel-7 ble besøkt.

Dagmawit Moges, som signerte minneboka, uttrykte sin glede over at Temesgen Tiruneh og Jantirar Abay hadde fullført vårt prosjekt med høye standarder og store ofre.

Dette lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar