Orange Table-applikasjon i tog og stasjoner starter i dag

Gratis transport til 1 millioner funksjonshemmede passasjerer på jernbane
appelsinbord applikasjon starter på stasjonen og stasjonene i dag

Orange Table Application i tog og stasjoner; Orange Table Service Point-applikasjonen, som vil gi støtte for overføring av funksjonshemmede passasjerer på stasjonene og stasjonene, til boarding-landing og overføring av kjøretøy, lanseres av Transport- og infrastrukturdepartementet ved en seremoni som skal holdes på 2 på 2019 desember 10.00.

Orange Table Service Point-applikasjon; Høyhastighetstog stopper ved 13 stasjon og stasjon.

For applikasjonen Orange Table Service Point er totalt 13-ansatte levert av TCDD Taşımacılık A.Ş. Disse servicepunktene er Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Gebze stasjon og stasjoner.
Når passasjerer med funksjonsnedsettelser kjøper billetter fra internett, vil de fylle ut skjemaet ved å klikke på “deaktivert passasjervarslingsskjema özet-knappen på oversiktsskjermen, og de funksjonshemmede passasjerene som ikke kan fylle ut skjemaet, vil kunne dra nytte av tjenesten ved å søke til Orange Table Service Point.

Passasjerer som drar nytte av Orange Table-tjenesten vil bli møtt av relevant personell ved inngangen til stasjonen og fraktet til setet de skal reise til, og vil bli møtt på ankomststasjonen og ledsaget til avkjørselen til stasjonen og kjøretøyet den skal sykle til.

Passasjerer som ønsker å dra nytte av denne tjenesten, må trykke på de oransje knappene som er plassert på spesielle punkter ved inngangen til stasjonene / stasjonene.

Nåværende jernbaneanbud

Fred 05

Flyktninghjelpekonferansen og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar