Eti Mine Works General Directorate vil rekruttere funksjonshemmede

generaldirektoratet for kjøttgruvedrift for å gjøre funksjonshemmede
generaldirektoratet for kjøttgruvedrift for å gjøre funksjonshemmede

Til Eti Mine Works Emet Bor Management Directorate (Emet / KÜTAHYA) minimum utdanningsnivå Grunnskoleutdanning og maksimal utdanningsnivå High School Equivalent School kandidater deaktivert 2 for å sikre permanent rekruttering av faste arbeidere, i henhold til bestemmelsene i Forordningen om prosedyrer og prinsipper for rekruttering av arbeidere til offentlige institusjoner og organisasjoner, Kütahya Arbeids- og ansettelsesbyrå Provincial Directorate Tavşanlı Servicesenter har bedt om arbeidskraft.

Sa arbeidskraft annonse, sitert av servicesenter, Tyrkia Business Council på 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Tilbyderne må følge kunngjøringen.

også

For å sikre permanent rekruttering av funksjonshemmede 1 videregående skoler og tilsvarende skolekandidater til Eti Mining Enterprises Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR), ble en arbeidsstyrke anmodet fra Eskişehir provinsielle direktorat for arbeids- og arbeidsinstitusjoner i samsvar med bestemmelsene i forskriften om prosedyrer og prinsipper for utøvelse av arbeidsplasser og forskningsinstitusjoner. .

Sa arbeidskraft posting, referert til av Provincial Direktoratet Tyrkia Business Council på 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Tilbyderne må følge kunngjøringen.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar