Uten en sterk stålindustri, kan ikke være en sterk forsvarsindustri

Uten en sterk stålindustri, kan ikke være en sterk forsvarsindustri
Uten en sterk stålindustri, kan ikke være en sterk forsvarsindustri

Kardemir Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc., daglig leder. Hussein Folkemord, Sabah avis av Lutfi Kırdar kongressenter, den andre holdt i år i Tyrkia 2023 Summit 'snakket på forsvarsindustrien dekket av paneler. Soykan sa: "Forsvars- og luftfartssektorer har vært den viktigste drivkraften for utvikling av industri over hele verden. Industrialisering er ikke bærekraftig, bortsett fra helt spesielle omstendigheter. Det eneste materialet som brukes i industrien er jern og stål. Hvis du ikke har en sterk stålindustri, kan du ikke ha en sterk forsvarsindustri. "

Tyrkias forsvarsindustrien 2023 visjon og øktene gårsdagens toppmøte for å diskutere den fremtidige strategien for vårt selskap CEO Dr. I tillegg til Hüseyin Soykan, TUSAŞ daglig leder Prof.Dr. Dr. Temel Kotil, Aselsan styreleder og daglig leder Dr. Haluk Görgün, Bülent Santırcıoğlu, daglig leder for BMC Land Vehicles, deltok som foredragsholder.

Økten startet med åpningstalen til handelsminister Ruhsar Pekcan og ga informasjon om stedet og viktigheten av stål i forsvarsindustrien. Hüseyin Soykan sa at stål i Kina, som alene produserer mer enn halvparten av 1,8 milliarder tonn stål produsert i verden i fjor, kalles pir the risk of the industri ABD, at hovedargumentene som brukes av USAs president Trump i handelskrigene er opprinnelsen til EU, European Coal and Når han uttaler at det er basert på Steel Community, land som ikke har en sterk stålindustri, vil forsvarsindustrien få svakheter, sa han. På slutten av året xnumx'l under operasjoner mot terrorisme i vårt land, mange vestlige land, er Tyrkias stål leveres til embargo minner Soykan, "1990 år har gått, ingenting er endret. Denne gangen sender de ikke stålmateriell, som er hovedkomponenten i militære kjøretøy.

Soykan, som også listet opp forslagene sine for eliminering av problemene som ble opplevd i denne utgaven i sin tale, uttalte for det første at det skulle gjøres en oversikt over mengde, størrelse, fysisk form og kvalitet på stålene som ble brukt i forsvarsindustrien, og deretter ble korte, mellomlangt og langsiktige fremskrivninger fremmet og full integrering av stålindustrien i forsvarsindustrien. gitt uttrykk for at det bør defineres en grensesnittmyndighet som skal samle representanter fra sektoren og legge til rette for nødvendige prosedyrer.

Tyrkia 40 millioner tonn per år med den kommende produksjonen av stålindustrien, verdens 8., Mens i Europa etter Tyskland, 2. Dr. bemerket at den største produsenten. Hüseyin Soykan ga også informasjon om selskapets innsats for forsvarsindustrien. Kardemirs unge republikk er ennå 14. I Gazi Mustafa Kemal Atatürk og visjonen for grunnleggelsen lederskap 1930 's og som til slutt bli operativ' fabrikk etablere fabrikker tittelen Tyrkias industriell utvikling av talen Genocide voicing er en av de grunnleggende byggesteinene fortsatte slik:

X Vår republiks 2. Det er en Kardemir som integrerer og bidrar til 2023-målene satt av Mr. President med visjonen om en stor leder. På den ene siden leverer vi det nødvendige arbeidet for økonomisk og teknisk bærekraft, på den andre siden innspill til kritiske sektorer som forsvar, bil og industri for å overleve vårt land og nasjon. Tankpall og tønne stål, festemidler brukt i militære landkjøretøyer, stål, brukt i forskjellige slitesterke overføringselementer, smale flate stål brukt i skip og ubåter og profilerte materialer og støpegods, spesielt i dagens mer verdifulle jernbaneskinne i vårt land og region og produsent av jernbanehjul. Hva som øker motivasjonen vår i alle disse verkene er skjult i vår historie. En av de viktigste grunnene til valg av Karabük som grunnlaget for vårt selskap er forsvarsrefleksen. Med denne refleksen ble fabrikken etablert i Karabük, som er omgitt av fjell, hvor fly ikke lett kan bombes. ” Soykan avsluttet sin tale med å si: uz Vi vet at uten at landet vårt er i sikkerhet, verken industrien ville være, eller stålsektoren, og heller ikke ville vi være i fred.

Nåværende jernbaneanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar