İmamoğlu'ndan, minister Çavuşoğlu'nun Channel Istanbul Svar på kommentaren

Svar på cavusogluns kanal istanbul-kommentar
Svar på cavusogluns kanal istanbul-kommentar

Etter sin tale på “Jordskjelvverkstedet answered”, svarte İBB-president Ekrem İmamoğlu spørsmålene fra journalister. Imamoglu, utenriksminister Mevlut Cavusoglu "Kanal Istanbul, med henvisning til" hit utgravningen vil fly det maritime, "svarte han.

Emamoglu la vekt på at befolkningen i Istanbul har asında informasjon om nullpunkt Kanal på Canal Istanbul og sa “Vi understreker at det er en prosess som vil påvirke verden, økosystem, klima og jordskjelv i alle aspekter, og påvirke befolkningen og strukturere husleien. Jeg bryr meg ikke hvor utenriksministeren, utenrikssaken eller andre saker. Jeg ser på Istanbul, 16 millioner mennesker, hva dette landet vil koste. ”

Presidenten i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem Imamoglu, "Jordskjelvsverksted" etter at talen gikk foran kameraene. Spørsmålene som journalistene stilte til Imamoglu og svarene fra IMM-presidenten var følgende:

Det var navn i protokollen som øynene så etter; Guvernøren i Istanbul er i ferd med å bli president for AFAD. Alle her har blitt invitert, med min kunnskap. Fra det aktuelle departementet til guvernøren. Kanskje noen kom for å representere styrene eller delegasjonene; men jeg vet ikke hvem som kom, ærlig talt kom ikke. Jeg håper de er her. I dag er faget, seniorforskere, tekniske mennesker, hva de vil legge til. Vi er menneskene som trenger å lytte til ledere og ta ansvar. Selv om de ikke kommer, sender vi rapportene til dem.

“JEG SER PÅ ISTANBUL”

Du nevnte også kanalen Istanbul. Politikk er også på agendaen. Utenriksminister Mevlut Cavusoglu, "den gangen vi treffer graving vil fly det maritime," hadde han slike ord. Din holdning fortsetter. Hvor går Kanal Istanbul-prosjektet? Fordi den regjerende fløyen er bestemt og insisterende på dette problemet.

I vår forskning ser vi at menneskene i Istanbul har nesten null informasjon. Channel Istanbul, 'gal prosjekt', 'en kanal som passerer' kjenner de. De har med andre ord ingen informasjon om effekten, skaden det vil gi, fordeler og ulemper med hva det vil koste. Vi legger vekt på at et emne som vil påvirke verden, økosystem, klima, jordskjelv i alle aspekter og påvirke befolkningen og konstruksjon, er overskudd, og vi understreker at det ikke er en prosess som kan sies når vi gikk til anbud. Jeg bryr meg ikke hvor utenriksministeren, utenrikssaken eller andre saker. Jeg ser på Istanbul, 16 millioner mennesker, hva dette landet vil koste. Så dette er kanskje 75 milliarder, kanskje 125 milliarder pund. En slik pris, hva er den økonomiske tilsvarer Tyrkia prioriteringer i dag? Hvilken effekt har denne byen på sin eldgamle geografi og historiske fortid? Hva er virkningen på jordbruks- eller skogsområder? Hva er virkningen på menneskers liv, trafikk og geografisk integritet? Jeg skal passe på det. Det er det som interesserer meg. Jeg vil fortsette å kunngjøre, dele og snakke.

EL MELEN DET ER KRITISK… ”

Hva er den siste situasjonen i demninger? Blir det vannmangel i Istanbul? For øyeblikket er damene våre litt over 36 prosent av belegget. Innflyttingsgraden, som har vært i en nedadgående trend i flere uker, har begynt å stige de siste 3-4 dagene. Vinterforsøket vårt ble forsinket; men vi har ennå ikke opplevd vinteren. Istanbuls uhyggelige vann-scenario, 2, er assosiert med tørkeår. Vi får se hvordan denne tørken vil påvirke sommerbrakkene. Det er vanskelig å lage en vinter prediksjon ennå. Hvis det er tørke neste år, venter mangel på vann oss på 2021, vennenes framsyn. Selvfølgelig er det noe 2 som slår her. En av dem er grunnen til at det historiske prosjektet som Melen Dam ble åpnet for 2 år siden og at Istanbul kan forsynes med millioner kubikkmeter vannreserver fremdeles er et resultat av bil ... 2040 har blitt gitt garantier til samfunnet om at vi har overtatt en by hvor vi ikke vil ha vannproblemer før 2071, inkludert Mr. President. Vi ble valgt ved å ta den garantien. Derfor er denne prosessen et nasjonalt spørsmål. Hvis DSI lider av et bevilgningsproblem, advarer vi institusjonene som vil etablere denne bevilgningen og inviterer dem til følsomhet. Dette er en viktig sak. I det minste tror jeg at presidenten lover og løfter ”Vi vil ikke ha vannproblemer før 2040, 2071. Vi har løst hele problemet når vi inviterer alle institusjoner og organisasjoner til å ta ansvar for engasjementet. For øyeblikket betyr ikke 2 at det ikke vil være noen vannproblemer i fremtiden, da vi regner med at det ikke vil være noen vannproblemer for året. I tillegg til den kritiske Melen Dam fortsetter prosjektene våre for å spare og utvikle vannressurser. Vi skal ha vannverksted i januar. Vi tar det dit. Men først av alt, la oss si det; At Kanal Istanbul-prosjektet vil ødelegge vannbassenger rundt 30 er et annet bevis på hvor unødvendig og risikabelt det er for Istanbul. La oss understreke det også.

ER JEG IKKE ANSVARLIG FOR FAGLIGE OMRÅDER ”

Noen av menneskene som har jobbet i jordskjelvområdet i lang tid, har blitt reagert av sosiale medier om hvorfor de ikke ble inkludert i verkstedet av IMM-ledelsen. Er du klar over disse invitasjonene, og vil du ha en melding?

Hvem ble invitert som ordfører, som ikke var ... Jeg er verken påtrengende eller rett til å være innen vitenskapelige felt. La oss bare si dette en gang. Det er ingen invitert. Det handler om å være foredragsholder. Reaksjon vist ... Vitenskapsmannen som heter navnet jobber også aktivt med vår kommune på andre felt. For eksempel vet jeg at İSKİ har tilbudt dem et studium. Derfor skal ingen forskere i Istanbul holde seg utenfor. Kan være ufullstendig. Vi har mange forskere. Ikke alle kan være foredragsholdere. Men alle skal være med i prosessen. Vi setter opp styrer for å sikre dette. Hvis en feil ble gjort til dem, fortalte allerede vennen vår 'vi beklager', sa han. Men han skulle ikke velge å ikke komme fordi jeg ikke var foredragsholder for vitenskap. Jeg håper i dag eller i morgen å være seg selv på høyeste nivå og dele med informasjonen som bidrar til prosessen. Ikke bare til dem, selvfølgelig, vi inviterer alle i denne forstand. Mangler elimineres. Dette er verken den første eller den siste. Vi vil alltid inkludere områdene og prosessene vi vil snakke om et slikt jordskjelv i hvert øyeblikk av Istanbul. Fordi vår første utgave er jordskjelvet.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar