Ingen skritt tilbake i Kartepe taubaneprosjekt

ingen skritt tilbake i kartepe ropeway-prosjekt
ingen skritt tilbake i kartepe ropeway-prosjekt

Mustafa Kocaman, ordfører i Kartepe kommune, møtte lederen for 32 i møtesalen til kommunen. Ordfører Kocaman T Taubaneprosjektet som er planlagt bygget i Derbent er et prosjekt som har vært ivaretatt og savnet i mange år. Vi står på det med presisjon. Oppsigelse av kontrakten er et viktig skritt i denne prosessen siden den ikke oppfyller kravene med det eksisterende selskapet. ”

Mustafa Kocaman, ordfører i Kartepe Kommune, møtte varaordførere, enhetsledere, Hüseyin Türker, president i Kartepe Mukhtars Association, og 32 nabolagssjef. Ordfører for møtet som ble holdt i møtesalen til Kartepe kommune, ordfører Kocaman, mens han ga informasjon om arbeidet som ble gjort i hele Kartepe, lyttet til forespørsler og krav.

Ordfører Kocaman svarte på spørsmålene om Teleferic-prosjektet og sa: “Teleferic er et prosjekt som hele Kartepem har lengtet etter, og vi trenger det. Vi vil aldri vurdere å gi opp og ta et skritt tilbake. Prosessen fortsetter som du vet. I forrige periode avsluttet vi kontrakten siden tilbudsgiveren ikke kunne starte byggearbeidene til tross for tilleggsperioden. Dette er et viktig skritt for at prosessen ikke skal utvides ytterligere. Det tekniske teamet vårt fortsetter å jobbe på den raskeste måten. Jeg vil holde deg informert når prosessen skrider frem. Jeg vil at den skal komme til live så snart du vil ”. På slutten av møtet, akkompagnert av simit og te, delte muhtarene sine ønsker og forslag og takket ordfører Kocaman.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar