Istanbul jordskjelvverksted startet

istanbul jordskjelv startet calistayi
istanbul jordskjelv startet calistayi

Ordfører i Metropolitan kommune i Istanbul Ekrem İmamoğlu'nun Earthquake Workshop startet med åpningstalen, alle aspekter av jordskjelvrisikoen i Istanbul er investert på bordet. Jordskjelvmotstand fra bygninger og katastrofetreninger kommer frem som en vanlig oppfatning av lokale og utenlandske eksperter.

Den første foredragsholderen for Dep Istanbul Earthquake Workshop Prof., organisert av Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), der nasjonale og internasjonale interessenter kommer sammen. Dr. Marco Bohnhoff.

Etter åpningstalen til IMM-president Ekrem İmamoğlu ga Bohnhoff informasjon om størrelsen på jordskjelvet i Istanbul med sin presentasjon med tittelen S Seismotectonic Status of the North Anatolian Fault and its Meaning for Earthquake Hazard ”.

LÅSTE feil i MARMARA

Bohnhoff delte at North Anatolian Fault Line har blitt låst feil i Marmara-divisjonen siden 1766, og at det kan være et jordskjelv opp til størrelsen på 7,4 i nær fremtid. Bonhoff fortsatte sin tale på følgende måte:

Etter våre data forventes det et jordskjelv opp til 7,4 i Marmara, og det er ikke spådd noe jordskjelv over det. Selv et jordskjelv med omfang 7,4 er imidlertid en alvorlig samfunnsøkonomisk fare for Istanbul og omgivelsene. Denne risikoen må styres. ”

24 I sin tale uttalte Bonhoff at jordskjelvet i størrelsen på 5,8 i september var en fast fordel i Marmara Central.

Sønn Det siste jordskjelvet har skapt forventningen om at det blir et større jordskjelv. Nå har imidlertid seismiske bevegelser avtatt. Seismiske bevegelser i regionen økte før jordskjelvene 4,7 og 5,8. Systemer for tidlig varsling vil bli aktivert hvis vi kan følge aktivitetene her nærmere. ”

TSUNAMI PROTECT MYSTERY

Etter Marco Bonhoff, Pierre Henry holdt sin presentasjon. I sin tale med tittelen k The Contribution of Marine Earth Sciences to Istanbul Earthquake Analyse Henry uttalte Henry at jordvitenskapene la til rette for jordskjelvstudiene i Istanbul og sa:

Dik Vi utviklet observasjonshus i Istanbul etter jordskjelvet 1999, og vi har kommet langt i arbeidene. I vår forskning har vi sett at Marmara-feilen er låst ved havbunnen. ”

Bevarende mysteriet om tsunamien som kan oppleves etter jordskjelvet i Marmara, sa Henry at det er forskjellige scenarier angående start- og sluttpunktene for feilen. Imidlertid er tsunamirisikoen i Marmara ikke for høy til å ytre Henry, og det er tidlige advarselssystemer for å etablere at tsunamirisikoen er mulig å forutsi på forhånd, sa han.

KADIOĞLU: ZZ VI KAN REDUSERE SKADER, IKKE FARE ”

En av foredragsholderne på verkstedet var Prof.Dr. Dr. I sin tale med tittelen “Emergency Disaster Situation Mik” påpekte Mikdat Kadıoğlu at i tilfelle en stor katastrofe, vil også politiet, ambulansen og brannvesenets ansatte som vi forventer å hjelpe være i katastrofe.

Kadıoğlu sa, gerek Det er nødvendig å bytte til katastrofebehandling på grunnlag av samfunnet. Ferdighetstrening må gis utenfor bevissthetstrening. I tilfelle en katastrofe, bør en samfunnsbasert situasjon vedtas, fordi alle vil være i katastrofe. Den første 72-klokken i katastrofe er viktig. Her vil vi gjøre førstehjelpen selv ..

Kadıoğlu uttalte at katastrofe bør forberedes i henhold til det verste scenariet, "katastrofehåndtering er å redusere risiko, ikke søk og redning. 34 er å redusere muligheten for tusen ødelagte bygninger til 34. Hvis risikoen reduseres, er intervensjonen vellykket. Uten risikostyring gir ikke krisehåndtering så mye mening. Vi kan ikke eliminere faren for jordskjelv, men vi kan redusere skader. "

Samling av områder, skoler, som indikerte at moskeen Kadıoğlu, understreket viktigheten av å gjøre disse bygningene intakte.

Den første dagen av workshopen, som inkluderer representanter fra forskjellige fagområder, faggrupper og sektorer, fortsetter med parallelle økter. På workshopens andre dag blir det rundebordsdiskusjoner for å diskutere problemene og løsningsforslagene.

WORKSHOP PROGRAM:

2 DESEMBER 2019

PARALLEL SESSIONS 1. Seksjon

SESSION - 1.1: HÅNDTERING AV RISIKOSTYRING

Moderator: Dr. Fouad Bendimerad (Earthquake and Megasehir Initiative)

Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Dr. Haluk Eyidoğan - Shoji Hasegawa (JICA) Foreleser. Medlem Meltem Şenol Balaban (Midtøsten tekniske universitet) - Erdem Ergin (UNDP)

SESSION - 2.1: EMERGENCY MANAGEMENT

Moderator: Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu (Istanbul tekniske universitet)

Foredragsholdere: - Zafer Baybaba (Istanbul, det provinsielle sikkerhetsdirektoratet) - Abdurrahman Yildirim (KIZILAY) - Murat Yazici (Istanbul Metropolitan Municipality) - Ali Nasuh Mahruki (president for AKUT Foundation) - Assoc. Dr. Gülşen Aytaç (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 3.1: ISTANBUL JORDKVAKKEFARE

Moderator: Prof. Dr. Marco Bohnhoff (GFZ)

Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Mustafa Vi (Tyrkia Jordskjelv Foundation) - Professor Dr. Haluk Özener (Boğaziçi universitet) Dr. Dr. Dr. Ziyadin Çakır (Istanbul tekniske universitet) Dr. Se hele Okans profil Dr. Professor Dr. Semih Ergintav (Boğaziçi universitet) Dr. Sinan Özeren (Istanbul tekniske universitet)

SESSION - 4.1: RISIKOFINANSJON FOR RISIKO

Moderator: Pelin Kihtir Öztürk (Forretningsplattform for mål) Høyttalere: - TÜSİAD - Oktay bestefar (MUSIAD) - Nart Levent (Istanbul Chamber of Industry) - Yuichiro Takada (JICA Tyrkia) - Robust SME

SESSION - 5.1: VARIGE BYGNINGER

Moderator: Prof. Dr. Atiye Tuğrul (Istanbul universitet - Cerrahpaşa)

Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Prof. Dr. Polat Gülkan (Çankaya University) Dr. Prof. Dr. Atiye Tuğrul (Istanbul-universitetet - Cerrahpaşa) Dr. Güray Arslan (Yıldız Technical University) - Ferdi Erdoğan (İMSAD) - Sinan Türkkan (Earthquake Reinforcement Association)

SESSION - 6.1: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSURSER OG KLIMATJUSTERING Tilpasning

Moderator: Prof. Dr. Azime TEZER (Istanbul tekniske universitet)

Foredragsholdere: - Dursun Yıldız (Water Policy Association) - Engin Işıltan (ÇEDBİK) Ender Peker (Çankaya University, Istanbul Policy Center) - Original Gemciler (WWF Tyrkia) - Bahtiyar Kurt (UNDP) - Assoc. Dr. Harun Aydın (Hacettepe universitet)

PARALLEL SESSIONS 2. Seksjon

SESSION - 1.2: KOMMUNIKASJON AV RISIKO

Moderator: Dr. Mehmet ÇAKILCIOĞLU (Istanbul Metropolitan Municipality)

Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Nuray Karancı (Midtøsten tekniske universitet) Foreleser. Medlem Canay Doğulu (TED University) Foreleser. Gözde İkizer (TOBB University of Economics and Technology) - Assoc. Dr. Prof. Dr. Gülüm Tanırcan (Boğaziçi universitet) Foreleser. Medlem Nazan Cömert Baechler (Marmara University)

SESSION - 2.2: JORDKVAKK ETTER: FORBEDRING

Moderator: Gürkan AKGÜN (Istanbul Metropolitan Municipality)

Foredragsholdere: - Selim Kaçmazoğlu (Istanbul provinsielle direktorat for nasjonal utdanning) - Remzi Albayrak (Istanbul Metropolitan Municipality) - Giray Morali (Istanbul provinsielle direktorat for miljø og urbanisering) - Assoc. Dr. Ezgi Orhan (Çankaya University)

SESSION - 3.2: SKADE I ISTANBUL

Moderator: Dr. Cecilia Nievas (GFZ)

Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Eser Çaktı (Boğaziçi universitet) - Prof.Dr. Dr. Haluk Sucuoğlu (Midtøsten tekniske universitet) Dr. Dr. Dr. Alper İlki (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Professor Dr. Nevra Ertürk (Yıldız tekniske universitet, ICOMOS) Foreleser. Medlem Özgün Konca (Boğaziçi universitet)

SESSION - 4.2: RISIKOOVERSIKT AV RISIKO

Moderator: Prof. Vi ER Mustafa (Tyrkia Jordskjelv Foundation)

Høyttalere: - İsmet Güngör (Natural Disaster Insurance Institution) - Mehmet Akif Eroglu (Tyrkia Forsikringsselskapene Association) - Serpil Ozturk (Natural Disaster Insurance Institution) - Professor Dr. Sinan Akkar (Boğaziçi universitet) - Güneş Karakoyunlu (Milli-Re)

SESSION - 5.2: DURABLE URBANIZATION

Moderator: - Professor Dr. İbrahim Orhan Demir (Istanbul Metropolitan Municipality) Foredragsholdere: - Assoc. Dr. Ufuk Hancılar (Boğaziçi University) - Nusret Alkan (İGDAŞ) - METRO A.Ş. - M. Kemal Demirkol (GTE) - ISKI - KIPTAS

SESSION - 5.3: DURABLE SPATIAL PLANING

Moderator: Prof. Dr. Nuran Zeren Gülersoy (Istanbul tekniske universitet) Foredragsholdere: - Prof.Dr. Dr. Prof. Dr. Nihal Ekin Erkan (Marmara University) - Prof.Dr. Dr. Handan Türkoğlu (Istanbul tekniske universitet) - Assoc. Dr. Prof. Dr. Seda Kundak (Istanbul tekniske universitet) Professor Dr. Zeynep Deniz Yaman Galantini (Istanbul tekniske universitet) Dr. Flere fagpersoner som heter murat balamir

3 DESEMBER 2019

Rundtabell økter

(PROBLEMER, LØSNINGER OG PROJEKTERING)

TEMA - 1: RISIKOSTYRING OG KOMMUNIKASJON AV RISIKO

TEMA - 2: NØDSELHåndtering og forbedring

TEMA - 3: FORSTÅENDE RISIKO

TEMA - 4: RISIKOFINANSJON OG KOMMUNIKASJON AV RISIKO

TEMA - 5: VÅRDIG RUMLIG PLANLEGGING OG UTVIKLING

TEMA-6: ØKOSYSTEM, NATURLIGE RESSURSER OG KLIMATJUSTERING

LUKKE- OG EVALUASJONSMESSE

Nåværende jernbaneanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar