Izmir brett sykkelapplikasjon

applikasjon for brett sykkel izmir
applikasjon for brett sykkel izmir

Med den nye søknaden fra Izmir Metropolitan Municipality vil det være mulig å reise på kommunale busser med sammenleggbare sykler til bestemte tider.

Metropolitan kommune, som har signert viktige prosjekter for å gjøre Izmir til en "sykkelby", starter en ny søknad. 26-applikasjonen, som trådte i kraft i august, lar deg reise på offentlige busser med sammenleggbare sykler til bestemte tider.

Izmir Metropolitan Municipality fjerner hindringene for at syklister kan dra nytte av offentlig transport én etter én for å fremme og oppmuntre til bruk av sykler i byen. Innenfor rammen for vedtaket tatt av ESHOTs generaldirektorat, sykkelbrukere, 26 Fra og med august 2019 dato er det mulig å dra nytte av offentlig transporttjeneste med sammenleggbare sykler i bestemte tidssoner.

Følgelig kan bybussene boardes i helgene og på helligdagene med brettede sykler i løpet av uken mellom 09.00-16.00 og 21.00-06.00 timer.

Izmir Metropolitan Municipality de siste årene med ordningene som er gjort av jernbanesystemet og sjøtransport ga fordelen for sykkelpassasjerene, har noen busser montert spesielle apparater for transport av ikke-brettbare sykler.

Eksempel by i sykkeltransport

Izmir Metropolitan Municipality, som har vendt seg mot miljøtransportmodeller for å finne løsninger på trafikktettheten og for å bidra til avkjørselen fra klimakrisen, utfører viktige arbeider for å fremme bruken av sykler i byen. Bruken av sykler økte med innføringen av sykkelstier og sykkelutleiesystemet İS BİSİM Kent til byen fikk fart da Izmir-ordfører Tunç Soyer ofte foretrakk sykling i bytransport i stedet for autoritetsbilen. Izmir Metropolitan Municipality planlegger å øke den eksisterende sykkelstien i byen til 2030 kilometer med 453, for å gi tilgang til de indre delene av byen med sykkel og øke tilgangen til sykkelstasjoner til jernbanesystemnett og overføringssentre. Izmir, EU-finansierte "Kom Tyrkia Bike" prosjekt ble valgt som en pioner i byen.

Nåværende jernbaneanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar