Izmit Village Roads moderniseres

izmit buktveier moderniseres
izmit buktveier moderniseres

Izmit Village Roads moderniserer; Kocaeli Metropolitan Municipality, som legger stor vekt på transportprosjekter, utfører veivedlikehold, reparasjoner og renoveringsarbeid i landsbyer så vel som i sentrum. I denne retningen ble det utført asfaltfortau i landsbyene Gedikli og Zeytinburnu i distriktet Izmit, hvis veier ble skadet på grunn av infrastrukturarbeid. Med overbygningsarbeidene som ble utført ble komforten til landsbyveiene Gedikli og Zeytinburnu økt og innbyggernes tilfredshet sikret.

635 TON ASPHALT TIL MANCARCI DILLAGE

Aktivitetene ved Institutt for naturvitenskapelig avdeling i landsbyen Izmit fortsetter intensivt arbeidet med landsbyveiene, asfaltet Gedikli Village Mancarcı-regionen. Innenfor undersøkelsens ramme ble 500 tonn PMT-materiale og 6 tonn asfalt lagt på veien med 470 meter lengde og 635 meter bredde.

950 METERVEI ASFALTERT I ZEYTINBURNU DILLAGE

Zeytinburnu Village Civcivoğlu-regionen utfører også arbeid i Institutt for vitenskap, team, 950 meter lengde og 6 meter bredde vei har også utført overbygningsarbeid. 120 tonn PMT-materiale og tusen 209 tonn asfalt ble lagt.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar