Tyrkia lage Coal kjøpekontrakten Engineer

kalkun kull kontrakten vil bli ingeniører lærd
kalkun kull kontrakten vil bli ingeniører lærd

Tyrkia Coal resolusjon lov nr 399 lagt kontraktsstatus i å rekruttere ingeniører gjør. I henhold til resultatene fra den skriftlige og muntlige eksamenen er kvoten og kvalifikasjonene til ingeniørpersonalet som skal ansettes i annonsen. Søknadene begynner etter at kunngjøringen er publisert i den offisielle avisen og vil fortsette til slutten av 13 arbeidstid 2019 desember. TTK er et av kravene som er søkt i kontraktsingeniørkandidater; 2018 år KPSS KPSSP3 poengtype for å få minst 70 (sytti) poeng.

Tyrkia Coal Institution 34 gruveingeniør, maskiningeniør og xnumx er annonsert den totale kontrakts ansatte vil være å ta 6 5 elektroingeniør. Skriftlig og muntlig 45-trinn i henhold til eksamen vil bli laget i henhold til skriftlig eksamen for rekruttering av ingeniører vil bli skrevet Bülent Ecevit University 2 / 12 / 01 Tid: 2020: 10'da vil bli avholdt.

kalkun kull kontrakten vil bli ingeniører lærd

DATO, STED OG ANSØKNINGSFORM

1- Eksamenssøknader starter dagen etter publiseringen av eksamensmeldingen i Official Gazette og avsluttes på slutten av 13.12.2019-datoen (17.00).

2- Forutsatt at kandidatene som ønsker å ta opptaksprøven oppfyller de ovennevnte vilkår; "Tyrkia Hard Coal Bedrifter Generaldirektoratet for Plateau nabolag Vineyards Gate Ihsan Soyak No: 2 Zonguldak / TYRKIA" eller fra vår Generaldirektoratet fra internett-adresse (http: //www.taskomuru.gov.t er) de vil gi "Application Form" fullstendig og korrekt fyll ut skjemaet.

3- Søknadsskjemaet som er signert av søkeren og de andre dokumentene som kreves for søknaden, må leveres til ovennevnte adresse personlig eller per post til slutten av 13.12.2019 arbeidsdato (17.00).

4- Søknader som ikke sendes Generaldirektoratet innen perioden på grunn av forsinkelser i posten eller andre årsaker, og de som ikke oppfyller vilkårene som er angitt i kunngjøringen, skal ikke behandles.

5- Dokumentene må sendes til Generaldirektoratet for tyrkisk kommersiell kode inntil den angitte fristen. Disse dokumentene kan godkjennes av Generaldirektoratet for personalavdeling, forutsatt at originaldokumentene blir sendt inn.

BEGRENSNINGER OM OPPFØRELSE AV EKSEMPEL

Kandidater som ønsker å ta opptaksprøven vil ha følgende betingelser fra fristen til 13 / 12 / 2019:

1- For å bære de generelle vilkårene som er angitt i artikkel 399 i lovdekret nr. 7,

2- Nyutdannede ved avdelinger for gruvedrift, maskin- og elektroteknikk ved fakulteter eller institusjoner med høyere utdanning, hvis ekvivalens er godkjent av Rådet for høyere utdanning innen fristen,

3- Som et resultat av offentlig personelleksamen eksamen 2018 år, kreves det minst 3 (sytti) poeng fra KPSSP70 poengtype.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar