Karamanoğlu Mehmetbey University vil rekruttere vitenskapelig ansatte

karamanoglu mehmetbey University vil rekruttere vitenskapelig ansatte
karamanoglu mehmetbey University vil rekruttere vitenskapelig ansatte

Karamanoğlu Mehmetbey University vil rekruttere vitenskapelig personale; Fra rektoratet ved Karamanoğlu Mehmetbey University vil fakultetsmedlemmer rekrutteres til følgende enheter i samsvar med de relaterte artiklene i lov om høyere utdanning nummer 2547 og forskriften om promotering og utnevnelse.

Antall elementer: 20
Offisiell tidende utgivelsesdato: 05.12.2019
Søknadsperiode: Den femtende dagen for kunngjøringen fra publiseringsdatoen er slutt på arbeidstiden.

enhet seksjon Department Piece Spillertittel grad BESKRIVELSE
Kroppsøving
og Idrettsskole
Sportsledelse Sports Management Sciences 1 førsteamanuensis 1 Å ha tittel som førsteamanuensis innen idrettsvitenskap og å jobbe med kommunikasjon og beslutningstaking i idrett.
Lettere-fakultetet Engelsk språk og litteratur Engelsk språk og litteratur 1 Dr. Foreleser. medlem 5 Å ha studier på Contemporary Scottish Theatre.
Fakultet for økonomi og administrative vitenskaper drifts Ledelse og organisering 1 førsteamanuensis 1 Å være førsteamanuensis innen ledelse og strategi, å jobbe innen strategiledelse, innovasjon og selskapsstyring.
Fakultet for ingeniørfag Energisystemteknikk Fornybare energisystemer 1 førsteamanuensis 1 Førsteamanuensis innen energisystemteknikk og solenergi og energieffektivitetsstudier som skal gjøres.
Fakultet for ingeniørfag Sivilingeniør Byggemateriale 1 førsteamanuensis 1 Å være førsteamanuensis innen sivilingeniør. Å ha studier om fiberarmert betong og optimalisering.
Fakultet for ingeniørfag Institutt for maskinteknikk mekanisk 1 Dr. Foreleser. medlem 5 Master- og PhD-grader i maskinteknikk. Å ha studier på biomekanikk i bein og brusk.
Fakultet for helsevitenskap Ernæring og kosthold Kollektive ernæringssystemer 1 Doktor ved fakultetet 4 Å ha en doktorgrad i fysiologisk avdeling ved Det medisinske fakultet og å jobbe med forskjellige orgontoksisiteter og skader på grunn av kjemoterapeutiske medisinske induksjoner.
Fakultet for helsevitenskap Ernæring og kosthold Fellesskapsernæring 1 Doktor ved fakultetet 4 Produksjon av saftige medisinske planter ved hjelp av vevskultursteknikker og deres antioksidantegenskaper.
Helsefag
fakultet
sykepleie Sykepleie i folkehelsen 1 førsteamanuensis 1 Å ha studier om hydatid cyste i folkehelse dimensjon.
Fakultet for helsevitenskap sykepleie Psykiatrisk sykepleie 1 Dr. Foreleser. medlem 5 Utdannet seg fra sykepleieravdeling og fullførte doktorgrad i psykiatri sykepleieravdeling. Uklar logikkmodell og selvmordsrisikovurdering.
Fakultet for helsevitenskap Audiologi Audiologi 1 Dr. Foreleser. medlem 4 Spesialisering innen øre nese og svelg og hørsel screening test for nyfødt.
Saglik
Fagskole
Medisinske tjenester og teknikker optiker 1 Dr. Foreleser.
medlem
4 Å ha en doktorgrad i matematisk fysikk.
Fagskole for helsetjenester Medisinske tjenester og teknikker Medisinsk avbildningsteknikker 1 Dr. Foreleser. medlem 4 Å ha en doktorgrad i kjernefysikk og å jobbe med strålings rustning.
Fagskole for samfunnsvitenskap Hotell-, restaurant- og cateringtjenester Kringle og bakeri 1 Dr. Foreleser. medlem 4 Doktorgrad i mathygiene avdeling / felt.
Fagskolen for tekniske vitenskaper Maskiner og metallteknologier Produksjonskvalitetskontroll 1 Dr. Foreleser. medlem 4 Har en doktorgrad i industriell ingeniørfag og jobber innen kjøpsatferd innen elektronisk handel.
Fakultet for medisin Kirurgiske medisinske vitenskaper Anestesiologi og reanimasjon 1 førsteamanuensis 1 Turkish Anesthesiology and Reanimation Association og European Association of Anesthesiology (ESA) for å ha mottatt kvalifikasjonsbeviset. For å studere effekten av forskjellige anestesiteknikker på det intraokulære trykket.
Fakultet for medisin Kirurgiske medisinske vitenskaper Ortopedi og traumatologi 1 Dr. Foreleser. medlem 5 Å være spesialisert i ortopedi og traumatologi og å jobbe med ustabil posterior sternoklavikulær leddforskyvning.
Fakultet for medisin Kirurgiske medisinske vitenskaper Urologi 1 Dr. Foreleser. medlem 5 Medisinsk utvisende behandling av ureterale steiner.
School of Applied Sciences Nye medier Nye medier 1 Dr. Foreleser. medlem 4 Doktorgrad i radio, TV og kino. Å ha produksjonserfaring innen kinematografi, serier og dokumentarfilmer.
Fagskole for helsetjenester Medisinske tjenester og teknikker anestesi 1 Dr. Foreleser. medlem 5 For å studere effekten av døgnrytmegener / proteiner på bedøvelsesindusert oksidativt stress.

kandidater;

1 - 657 lov nr. Embetsmenn 48''den for å oppfylle de generelle vilkårene,

2 - Vårt universitet http://www.kmu.edu.tr Etter å ha sendt søknadene sine i elektronisk form på adressen, søker de med utskrift av de nødvendige dokumentene (begjæring om søknad, forpliktelse, CV og liste over faglige og administrative aktiviteter),

3 - Deres status er i samsvar med direktivet om evaluering av Değerlendirme om anvendelse, promotering og utnevnelse til Karamanoğlu Mehmetbey University Akademisk stab,

4 - 2547 (fire) kopier av vitenskapelige studier og publikasjoner av kandidatene som vil gjelde fakultetets ansatte i henhold til artikkelen 23 i loven nummerert 4, i tillegg til begjæringer som angir deres fremmedspråk, gjenoppta, bachelor, kandidat, doktorgrad, publikasjonsliste og YDS-, ÜDS- eller KPDS-resultatdokumenter, to passfoto, og de som har jobbet eller for tiden jobber i offentlige institusjoner (unntatt de som jobber på vårt universitet) må sende tjenestedokumentene til de tilknyttede enhetene personlig eller per post.

5 - Lektorer er for permanent status og inkluderer 2547 (fire) kopier av vitenskapelige arbeider og publikasjoner av kandidatene til førsteamanuensisene som oppfyller vilkårene som er angitt i artikkel 24 i loven nr. 4, i tillegg til begjæringen deres som indikerer instituttet, studentereksamen, kandidat, doktorgrad. sertifikat, førsteamanuensisstildokumenter, publikasjonslister, to passfoto og servicedokumenter av de som har jobbet eller for tiden jobber i offentlige institusjoner (unntatt de som jobber på vårt universitet) er pålagt å sende dem personlig eller per post til personalavdelingen i vårt rektorat.

6 - Professorens stab er for fast status og inkluderer 2547 (seks) eksemplarer av vitenskapelige arbeider og publikasjoner til potensielle professorer som oppfyller kravene som er angitt i artikkelen 26 of the Law nummeret 6, i tillegg til deres begjæringer om instituttet og hovedforskningsarbeidet. , master-, doktorgradsattest, førsteamanuensisdokumenter, lister over publikasjoner, hovedforskningsarbeid ved å legge til Rektoratets personale avdeling for personalet eller post.
De med obligatoriske tjenesteforpliktelser plikter å sende inn dokumenter relatert til ektefelle- og helse-unnskyldninger spesifisert i paragraf 2547 i artikkel 35 i lov 3.

Søknadsperioden er slutten av arbeidsdagen på den femtende dagen etter kunngjøringen ble offentliggjort i Official Gazette. Hvis den 15. dagen faller sammen med helgen og / eller helligdagene, er dagen etter slutten av arbeidsdagen og fristen www.kmu.edu.t er kunngjøres kl. Søknader som ikke sendes innen fristen og forsinkelser av posten, vil ikke bli akseptert.

Det er ingen ansatte i doktorgradsfakultetets medlemmer som kan søke om% 2547-kvoten som er fastsatt i samsvar med artikkel 38 i loven nummerert 20.

Bli annonsert.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar