Kayseri Erciyes Introdusert med Thai turisme

Kayseri Erciyes Introdusert med Thai turisme
Kayseri Erciyes Introdusert med Thai turisme

Kayseri Erciyes ble introdusert for fagfolk innen reiseliv i Thailand, som ble identifisert som et marked innenfor rammen av den nye turist- og markedsføringsstrategien.

I promoteringsmøtet Kayseri-Erciyes som ble holdt i Bangkok, hovedstaden i Thailand med initiativ fra Turkish Airlines Kayseri-direktoratet, møtte Kayseri reiselivsbyråer og hotellfunksjonærer representanter for reiselivsbyråer som opererer i Thailand.

Potensialet for samarbeid ble evaluert i organisasjonen der turismen kom sammen. De naturlige skjønnhetene i Kayseri, spesielt Erciyes, ble fortalt om turistens og kulturelle rikdommene i regionen, og en-til-en-møter ble gitt.

indikerer at mange mennesker som ønsker å gå til Bangkok fra Thailand til Tyrkia Tyrkias ambassadør til universet Dağdelen Akgun, "folk vil tenke på Tyrkia i Thailand kommer vanligvis deyince Cappadocia, og jeg ser at de var veldig imponert fra Cappadocia. Med presentasjonene her og introduksjonen av Kayseri, er jeg sikker på at de som skal til Kappadokia vil vende seg til Kayseri.

THY Kayseri-direktør Fatih Inan sa: “Vi holdt den første fasen av Kayseri-promoteringsverkstedet med dette møtet. I den andre fasen ønsker vi å være vert for thailandske byråer i Kayseri. Etter det planlegger vi å begynne å selge. Faktisk vurderer THY en spesiell pris for Thailand-Kayseri-flyvninger, ”sa han.

Delta på programmet i Thailand Erciyes Inc. Styreleder. Murat Cahid Cıngı ga turistoperatører detaljert informasjon om Erciyes 'skiinfrastruktur og mulighetene som regionen byr på.

Dr. Erciyes påpekte at de har utvidet sitt internasjonale promoteringsnettverk dag for dag. Murat Cahid Cıngı sa: “Som Erciyes AŞ prøver vi å nå nye markeder hver dag. Sørøst-Asia er en av dem. Fordi mange mennesker fra denne regionen kommer til Kappadokia. Med salgsfremmende aktiviteter som skal holdes i disse regionene, kan vi imøtekomme gjestene som kommer til Cappadocia i Erciyes i noen dager. For dette formålet etablerte vi en markedsføringsstrategi med THY. Som en refleksjon av dette introduserte vi Erciyes i Bangkok sammen med turistene i Kayseri. Ved denne anledningen ble det holdt forhandlinger med de store reiselivsbyråene i Thailand og regionen. Vi fortalte agentene at vi kunne være vertskap for turistene de sendte til Cappadocia i Erciyes, og at infrastrukturen til dette var klar. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar