Marmara University kontraherer IT-personell

marmara universitet kontraherte informasjon personell
marmara universitet kontraherte informasjon personell

Yönetmelik-forskrift om prinsipper og prosedyrer for ansettelse av innleid informasjonspersonell i databehandlingsenheter for store skalaer av offentlige institusjoner og organisasjoner, en publisert i Offisiell Tidende datert 31 / 12 / 2008 og til å bli ansatt på heltid ved Marmara University Computer Center. I samsvar med artikkel 27097 vil 8 (fem) inngått IT-personell rekrutteres.

Type KPSS-poengsum og gyldighetsår: KPSSP2018 (B) poengsum tatt av Public Staff Staff Selection Examination (KPSS) holdt av OSYM i 3 og den tilsvarende poengsum som er akseptert av Higher Education Council (YDS) eller tilsvarende på det engelske språket skal tas som basis.

Antall elementer: 5
Offisiell tidende utgivelsesdato: 28.11.2019
Søknadsperiode: Vil skje innen 15 (femten) dager fra kunngjøringsdatoen.

Jobbbeskrivelse Antall personer eksamen
den çağırılacakadaysayı
Arbeidstid Månedlig brutto
Kontraktsgebyrskoeffisientloft
Programvareprosjekt
manager
1 10 Tam
tid
Opp til 4
Senior programvareutvikling
ekspert
1 10 Heltid Opp til 4
Seniorsystem
ekspert
1 10 Tam
tid
Opp til 3
Web-programvareutvikling
ekspert
1 10 Heltid Opp til 2
Programvareutvikling
ekspert
1 10 Heltid Opp til 2

GENERELLE BETINGELSER (KVALIFIKASJONER)

1) Personell som skal ansettes i store databehandlingsenheter etablert i sentrale organisasjoner for offentlige institusjoner,

a) 657 Law No. 48 Civil Staff Law Law har de generelle kravene oppført i artikkelen,

b) Fakulteter bør ha fire års datateknikk, programvareteknikk, elektroteknikk, elektronikkteknikk, elektro- og elektronikkteknikk og industritekniske avdelinger eller institusjoner for høyere utdanning, hvis ekvivalens er akseptert av Higher Education Council,

c) (b) annet enn det som er spesifisert i de fireårige utdanningsfakultetene ved ingeniøravdelinger, naturvitenskapelige og litteraturfaglige fakulteter, utdanningsvitenskap, avdelinger for data- og teknologiutdanning, statistikk, matematikk- og fysikkavdelinger, eller likestilling med disse høyere utdanningene i utlandet nyutdannede fra utdanningsinstitusjoner

c) For programvare, programvaredesign og utvikling og styring av denne prosessen eller for installasjon og styring av store nettverkssystemer (RG-2 / 5 / 2012 / 28280 / 3 / 5 / 657 / 4), kan avgiftstaket ikke overstige dobbelt så høyt minimum, for andre minst 399 års yrkeserfaring (Ved fastsettelse av yrkeserfaring, ansatte som fagpersonell i henhold til lov nr. XNUMX eller XNUMX artikkel 3 (B) i samme lov eller XNUMX dekret-lov om statusen til inngåtte tjenester under lovfestet status som arbeidere i privat sektor tjenesteperioder dokumentert som informasjonspersonell)

d) (Abolished RG-2 / 5 / 2012-28280)

e) Forutsatt at de er kjent med maskinvaren til datamaskinens periferiutstyr og etablert nettverksadministrasjonssikkerhet, må de bevise at de kjenner minst to av de nåværende programmeringsspråk.

2) Offentlige institusjoner og organisasjoner kan søke spesiell kvalifikasjon hos annet personell enn de som er nevnt i første ledd.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar