IMM organiserer et verksted for kollektivtransport med gummihjul

massetransport med ibb
massetransport med ibb

IMM organiserer et verksted for offentlig transport med gummihjul; For å bringe varige og bærekraftige løsninger på transportproblemene i Istanbul, er "Wheeled Public Transportation Workshop" organisert. 13 Verkstedet vil bli holdt på Çırpıcı Social Facility i desember, og transportproblemene til befolkningen i Istanbul vil bli diskutert. İBB-president Ekrem İmamoğlu vil holde evalueringstalen for workshopen.

Istanbul Metropolitan kommune, 17, arrangeres i desember “Istanbul Transport Tales tema før kongressen, transportinteressenter vil komme sammen. Den nåværende situasjonen i kollektivsystemet, forbedrings- og løsningsforslag vil bli diskutert og veikartet vil bli bestemt ved å vurdere transportproblemene i Istanbul innenfor rammen av "Wheeled Public Transportation Workshop".

Verkstedet hadde som mål å utvikle vanlige og dypt forankrede løsninger på transportproblemer; bussoperatører, minibusser, tjenester, drosjer, minibusstransportører, sjåfører, kjøretøyleverandører, teknologiselskaper og relaterte kooperativer og frivillige organisasjoner vil delta.

ETT TILGJENGELIG BY

Den historiske, kulturelle, økonomiske og strategiske strukturen i Istanbul, en av de viktigste metropolene i verden, har begynt å adressere kroniske transportproblemer. Workshopen vil bli holdt for å diskutere dagens situasjon, problemer, forslag til forbedring av kollektivdekningen og kvaliteten på kollektivkjøretøyene i Istanbul.

FELLES VINDLØSNING BRINGER

Istanbul Metropolitan Municipality Department of Transportation Assoc. Dr. Mustafa Gürsoy vil holde åpningstalen og rundbordet vil fokusere på sektorproblemer og løsningsforslag. Ved disse tabellene vil forventningene og kravene til bussjåfører, minibusser, drosjer, taxibusser, servicesystemer og transportsjåfører og brukere som arbeider i disse områdene, bli vurdert.

Etter kunngjøringen om de endelige erklæringene om emnene som ble diskutert, avsluttes workshopen med evalueringstalen til IMM-president Ekrem İmamoğlu.

PROGRAM:

Dato: 13 desember 2019

Tid: Åpning: 08.00

Lukking: 17.30

Sted: IMM Çırpıcı Social Facility / Zeytinburnu

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar