Metro Istanbul for å foreta kjøp av togfører

metro istanbul togfører
metro istanbul togfører

Metro Istanbul togsjåfør å kjøpe; Metro Istanbul AŞ, et datterselskap av Istanbul Metropolitan Municipality, vil legge til nye lokførere til teamet sitt for å styrke staben. referanser kariyer.ibb.istanbul startet kl. Den har som mål å støtte kvinnearbeid ved å legge ut jobber som er åpne for alle.

Istanbul Metropolitan kommune Istanbul datterselskaper av Metro Inc., 154,25 km eller 13 separate systemer betjener i Tyrkias største by rail operatør posisjon. Selskapet frakter mer enn 158 millioner passasjerer hver dag med 844 stasjoner og 2 kjøretøyer og sysselsetter 2 personer.

På ordre fra Istanbul Metropolitan kommunes ordfører Ekrem Imamoglu fikk investeringene i jernbanesystemet fart i den nye perioden. Metro Istanbul, som driver disse jernbanesystemene på vegne av Istanbul Büyülşehir kommune, har besluttet å legge til nye lokførere til sine ansatte.

Støtte for kvinnesysselsetting ...

Fra desember 2019 jobber METRO ISTANBUL for å tilby trygg og komfortabel service til innbyggerne i Istanbul med 614 lokførere og 70 førerløse personell i nødresponsen.

Søknader gjøres online

Kandidater som ønsker å delta i bybanesystemer som t-bane og trikk, vil sende inn søknadene sine til fredag ​​20. desember 2019 kariyer.ibb.istanbul vil kunne. Vellykkede kandidater vil delta i Train Drivers Training Program. Studenter som har fullført den 4-måneders opplæringen der tekniske og teoretiske kurs blir gitt, vil ha rett til å motta sertifikatene sine.

I Istanbul, den ekspanderende metroen, trikken og så videre. kandidatene som skal bruke bybanen; Han elsker Istanbul og sitt arbeid og tror på teamånd.

Andre krav til søknad er:

  • I det minste tekniske videregående kandidater eller yrkesfaglige skoler som gir formell utdanning; Elektrisk - elektronikk, bilindustri, motor, informasjonsteknologi, datamaskin, skinnesystemer, mekatronikk, automatisering og maskinavdelinger,
  • Å ha minst førerkort i B-klasse og psykoteknisk sertifikat,
  • Etter å ha fullført sin militærtjeneste for mannlige kandidater,
  • Å ikke ha noen hindringer i å jobbe skift,
  • Residens på den europeiske siden av Istanbul.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar