Non-stop passasjeroverføring mellom to bevegelige høyhastighetstog

Non-stop passasjeroverføring mellom to bevegelige høyhastighetstog
Non-stop passasjeroverføring mellom to bevegelige høyhastighetstog

Non-stop passasjeroverføring mellom to bevegelige høyhastighetstog; Mellom de to bevegelige togene vil "Moving Platform yolcu" tillate passasjeroverføring uten noen pause.

Industridesignere har utviklet et prosjekt som vil eliminere tiden som brukes på passasjeroverføringspunkter på høyhastighetstog kalt “Priestmangoode .. Takket være “Moving Platforms sağlayan, som gjør det mulig for passasjerer å bevege seg fra ett tog til et annet tog som beveger seg, vil de sørge for at tog kan fortsette på vei uten å stoppe.

Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

  1. Hallo hvor bra er det jeg snakker ikke øre øre dette øret vil ikke snakke melding lesing hørselshemmede har det jeg jobber ikke 11 mnd nei gal ble farlig jeg sverger ingen pengegjeld jeg sverger jeg har 4.350 gjeld jeg har husleie dette jeg har barn jente alder 15 dette skole det er ingen penger skylder ed jeg spiser ikke null oow ed jeg far min mor gjør dette jeg gjør du jobber eskişehir måte hacettepe universitetet beytepe campus student kafeteria oppvaskmaskin rengjøring jeg har jobbet 01.01.2006 har denne avkjørselen 31.03.2018 har dette jeg ansatte cadre Jeg gir deg ikke hvorfor sier du at jeg er pensjonistlønn Jeg forstår ikke når jeg har telefon whaatsapp 1.640 1.150 0534 ok

Yorumlar