New Era in Sakarya Kart54 Kiosks

ny sonem i sakarya kortkiosker
ny sonem i sakarya kortkiosker

En ny funksjon ble introdusert i Kart54-kioskene. Med denne nye funksjonen kan du kjøpe fullt kort fra fyllingspunktene.

En ny funksjon er lagt til Kart10-kioskene, som leverer tjenester på 54 forskjellige steder i byen av transportavdelingen i Sakarya Metropolitan Municipality. Kart54s, som gir enkel og rask betaling til innbyggerne, vil ha et "Full Card" på kioskpunkter. Å fylle maskinen på begynnelsen av fanen 'Kjøp kort' ved å klikke på betaling av kontanter fra innbyggerne, kan ha et fullt kort. Ulaşım Det er nå en aktiv 120 Kart54-forhandler. 2, en av fyllingsenhetene, har brukt den nye funksjonen til 400-borgere i løpet av den ukentlige prosessen. Vi vil fortsette å tilby bedre tjenester til innbyggerne våre med de nye funksjonene som kommer til Kart54

Fyllingspunktene som nå kan kjøpes i sin helhet Kart54 er som følger; Kontorgarasje, Utstyrsgarasje, İhsaniye Garage, Gar Square, Intercity Bus Terminal, Campus, Blue Bus Stop, Yeni Mosque, Korucuk Training and Research Hospital

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar