Osmangazi Bridge Pass Garanti Garanti brenner lommen

osmangazi brud er garantert å passere
osmangazi brud er garantert å passere

På grunn av garantien som er gitt operatørselskapet på Osmangazi Bridge, er den forbipasserende og den siste lommen i brann. Cahit Turhan, samferdsels- og infrastrukturminister, sa at bompengene på 44,5-dollaren som et resultat av valutainflasjon ikke vil gjenspeiles for innbyggerne på kassekontoret. “Bridge-inntekter kan samle inn 25 prosent av garantien vi gir, sa Tur Turhan, og la til at det gjenværende beløpet kom fra statskassen, som var fylt med borgernes skatter.

KararTransport- og infrastrukturminister Cahit Turhan, som svarte på parlamentariske spørsmål om budsjettet i parlamentarisk plan og budsjettkommisjon, kom med uttalelser angående investeringer i offentlig privat samarbeid (PPP) og garantibetalinger. Turhan sa at investeringene som ble gjort på denne måten, tjente på dynamikken i privat sektor.

TYRKIA ALLE GARANTIER betale Osmangazi BRIDGE

Turhan uttalte at flere investeringer ble tilbudt tjenesten til innbyggerne på kort tid med denne finansieringsmodellen, og at den ble brukt spesielt i motorveiprosjekter.

Turhan husket kritikken om at garantiinntektene som ble betalt for prosjektene, ble hentet fra de som ikke oversteg “Skatten på prosjektene i Istanbul betales av innbyggerne i Izmir så vel som skatten på prosjektene i Van. Dette landet er et for oss. Vi gjør sosiale prosjekter der. Vi har bygget veier fordelt på steder der trafikkmengden ikke er tilstrekkelig og utviklingen i regionen har akselerert. "

NOEN MÅTE KAN BRUKE GAMLE VEI

Med henvisning til kritikken om at de rike ble gjort slik, ble litteraturen om fattigdom laget, sa Turhan at alle som vil kan bruke den gamle måten. Trafikk som bruker disse veiene og øker servicenivået på den gamle veien som treffer Turhan, sa: Trafik Dagen vi åpnet i dette området, passerte trafikken garantien. Hvis du har åpnet før en festmåltid, krysset prosentandelen trafikken på 170-garantien. Vi samler for tiden 25 som en prosentandel av garantien på Osmangazi Bridge. Faktisk passerer trafikken gjennom Osmangazi-broen så mye som vi garanterer, men fordi vi er dyre, gjorde vi dem over utenlandsk valuta, reduserte vi avgiften til en tredjedel for å unngå å betale et så høyt beløp til innbyggerne våre. Vi mottar for tiden 44,5 dollar pluss moms som en avgift fra broen der vi må kjøpe 15 dollar.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 11

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar