Gaziantep-lufttransportvansker Passer ikke byen

problemer med lufttransport i gaziantep i byen passer ikke
problemer med lufttransport i gaziantep i byen passer ikke

Gaziantep-handelskammerets styreleder Tuncay Yildirim Gaziantep lufttransportproblemer i en by som Gaziantep, og sa at det ikke stemmer, inviterte myndighetene til å iverksette tiltak for å løse.


I en skriftlig uttalelse fra president Yildirim uttrykkes slik: "Tyrkias økonomi er en av de ledende byene i Veterans byen. Når turismemobilitet, universitetsbefolkning og potensial for helseturisme vurderes de siste årene, er lufttransport et tap av både penger og omdømme for byen vår.

Å redusere antall seilaser om sommeren og avlyse seilas under de minste ugunstige værforholdene om vinteren, passer ikke landet vårt, som har den største flyplassen i verden, eller byen vår, et av de mest populære produksjonssentrene i verden. Denne situasjonen, som vi har uttrykt med tiden, har nådd det siste stadiet. Myndighetene er nå pålagt å ta initiativ til å levere det tekniske utstyret som trengs av Gaziantep lufthavn.

Vi kan ikke akseptere at CAT II-ILS-systemet ikke er installert på flyplassen i en by med stort potensial innen turisme, som Gaziantep, der avbestilling av handel skjer i Şanlıurfa, vår naboby, som eksporterer i mange etasjer i byen vår.

Å redusere antall turer i Gaziantep flyplass om sommeren og utilstrekkelig teknisk utstyr om vinteren ble uakseptabelt. Vi krever at problemet løses umiddelbart slik at byen vår ikke mister mer penger og omdømme.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar