SAMULAŞ Forklarer fordelene med offentlig transport til studenter

samulas forteller elevene om fordelene med offentlig transport
samulas forteller elevene om fordelene med offentlig transport

SAMULAŞ forklarer fordelene med offentlig transport for studenter; SAMULAS fortsetter å informere. Samsun Metropolitan Municipality SAMULAŞ Generaldirektorat, reglene for offentlig transport til barneskoleelevene som skal følges med offentlig transport til byen, miljøet og økonomien i landet.

Samsun Metropolitan Municipality Prosjekttransport İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. Inc. (SAMULAŞ) fortsetter sin pedagogiske virksomhet i barneskoler innenfor rammen av "Future Generations Are Awareness" -prosjektet. Studentene ble informert om reglene som skal følges i offentlig transport og fordelene med offentlig transport til byen, miljøet og nasjonaløkonomien.

HVORDAN FLYTTE I FELLESTRANSPORT

Innenfor prosjektet, som ble planlagt med tanke på küçük Dagens små er morgendagens store, vi møtte studenter fra Atakent Middle School denne uken. I konferansesalen på skolen introduserte trenerne kollektivkjøretøyene til grunnskoleelevene og forklarte fordelene med byen, miljøet og økonomien i byen.

'STØTTE PROSJEKTET'

Klasselæreren Neşenur Aydın, som understreket viktigheten av utdanning i kollektivtransport, sa: ”Vi støtter prosjektet ditt. Det er barn som ikke kjenner kollektivtransport og ikke går ombord. Derfor bør denne tjenesten føres til flere skoler og gjøres gjeldende. Etter det tror jeg at barn vil være mer forsiktige og følsomme i bruk av offentlig transport som trikker og busser. Jeg takker også veldig for interessen din. Hyggelig service, fint prosjekt. Jeg ønsker deg fortsatt suksess

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar