Selcuk University vil ansette innleid personell

selcuk universitet vil gjøre ansatt personellrekruttering
selcuk universitet vil gjøre ansatt personellrekruttering

Selcuk University vil ansette innleid personell; Selçuk universitetsfakultet for medisinsk sykehus, 657 nr. Embetsmannslov 4. (b) i artikkel X bokstav b) i vedlegg 06.06.1978 til prinsippene for ansettelse av kontrahert personell som er publisert i offisiell tidning datert 7 og vedlagt vedtak 15754 / 28.06.2007 og datert 26566 for ansettelse i samsvar med artikkel (B). 2 (One) inngått personell vil bli rekruttert til de spesifiserte stillingene.

Kandidatene må søke innen 15 dager fra datoen for publiseringen av denne annonsen i avisen. Nettstedet for Selcuk University University of Medicine Hospitalhospital.selcuk.edu.tr web) ved å fylle ut søknadsskjemaet som skal gis. (Søknader fra posten vil ikke bli akseptert.)

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

  1. Buraya yine torpilli birini akacaklar özel birine açılmış özel kadroymuş bi tanıdığı aradım hastanede çalışan yardımcı olur musun ne nedir diye oda hiç uğraşma burada çalışan birine açılmış özeş kadro dedi. Yahu bizim günahınız ne sınava çalışıp o kadar puanı boşnamı aldık dayımız amcamız yok diye yapılırmı bu garibanlara hakkım helal değil

Yorumlar