Selcuk University vil ansette innleid personell

selcuk universitet vil gjøre ansatt personellrekruttering
selcuk universitet vil gjøre ansatt personellrekruttering

Fra rektoratet ved Selçuk universitet: Fra tjenestemannsloven nr. 657 til Selçuk universitetets fakultet for medisinsk sykehus, 4. (b) i artikkel X bokstav b) i vedlegg 06.06.1978 til prinsippene for ansettelse av kontrahert personell som er publisert i offisiell tidning datert 7 og vedlagt vedtak 15754 / 28.06.2007 og datert 26566 for ansettelse i samsvar med artikkel (B). Totalt 2 (to) inngått personell vil bli rekruttert til de spesifiserte stillingene.

TITTEL

CODE

TITTEL Lære situasjon PCS KVALIFISERING
01 Annet helsepersonell (perfusjonist) Lisens i perfusjon

fakultet eller

Graduate eller andre bachelorgrader

Ved perfusjon i felt

Å ha en mastergrad.

1
02 sykepleier Eksamen fra sykepleier Institutt for videregående opplæring. 1 * Førstehjelpstrening og dokumentasjon.

* Tricell PRP-CGF skal oppleves og dokumenteres. * Å ha jobbet og dokumentert minst 2 år i en helseinstitusjon for høyere utdanning.

MERKNAD: Det vil bli laget en servicekontrakt med kandidatene, og kontraktene til kandidatene som ikke oppfyller vilkårene som er spesifisert i kontrakten, vil bli avsluttet. Søkere som søker de ovennevnte spesielle vilkårene med 657 nr. Embetsmannloven for de forskjellige 48. Artikkel (avsnitt 4, 5, 6, 7 og 8.

GENERELLE BETINGELSER:

1. Å være en borger av Republikken Tyrkia,

2. For å ha fullført 18 alder fra søknadsdato,

3. For ikke å bli fratatt allmennhetens rettigheter,

4. Tyrkisk straffelov 53. Selv om periodene som er spesifisert i artikkelen har gått; bevisst

lovbrudd mot statens sikkerhet, lovbrudd mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, lovbrudd mot nasjonalt forsvar, lovbrudd mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, bestikkelse, bestikkelse, selv om de har blitt fengslet eller benyttet i et år eller mer for en forbrytelse begått tyveri, bedrageri, forfalskning, misbruk av tillit, uredelig konkurs, ondskapsfull anbud, konkurs for ugjerningen, hvitvasking av verdien av eiendeler som følge av forbrytelsen eller ikke er dømt for smugling av forbrytelser,

5. Fra militærstatus for menn; ikke å være involvert i militærtjeneste, ikke å være i militær alder, for å ha tjent eller utsatt aktiv militærtjeneste hvis militæralderen har blitt utsatt eller overført til reserveklassen,

6. Av tjenestemannsloven nr. 657. uten at det berører bestemmelsene i artikkel 2, er det ingen psykisk sykdom som kan hindre ham i å utføre sine oppgaver kontinuerlig,

7. KPSSP94-poengsum for nyutdannede i videregående opplæring, KPSSP3-poengsum for grunnleggende kandidater vil bli lagt til grunn.

8. Det er ingen hindring for utnevnelse som et resultat av sikkerhetsutredning og / eller arkivforskning,

9. Status for søkerne; Artikkel 657 / B i lov om embetsmenn nr. institusjoner kan ikke ansettes i kontrakterte personellstillinger (Selv om de som ikke overholder denne bestemmelsen vinner, vil de ikke bli utnevnt.)

I. SPESIELLE FORHOLD:

1. Uteksaminert fra et av de spesifiserte utdanningsnivåene, bærer de nødvendige kvalifikasjonene og dokumenterer.

2. Nyutdannede i videregående utdanning og bachelorstudier har tatt 2018 KPSS (B) eksamen.

3. Mottar ikke pensjon eller alderspensjon fra noen trygdeinstitusjon.

4. Bare en tittelkode blir søkt. Ved søknad om mer enn en tittelkode, vil alle søknader bli ansett som ugyldige og vil ikke bli evaluert.

II. DOKUMENTER KREVET UNDER Søknaden:

Kandidatene må søke innen 15 dager fra datoen for publiseringen av denne annonsen i avisen. (Mellom 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 på offisielle arbeidsdager og arbeidstid (08: 00- 17: 00))

1. Kopi av fødselsattest (fødselsattest, ID-nummer, der Republikken Tyrkia skal fremlegges i original.)

2. Kopi av vitnemål og / eller kopi av eksamensbevis. (Originalene vil også bli sendt inn.)

3. Strafferegister. (Det vil være et strekkodedokument mottatt over e-regjering.)

4. Dokument som indikerer at 2018 KPSS (B) er tatt for videregående kandidater. (KPSS resultatdokument)

5. Dokumenter som beviser de nødvendige kvalifikasjonene.

6. SSI Servicekart (med strekkode) eller godkjent servicekart for ansatte underlagt loven om embetsmenn nr. 657 i tittelkodene, som er erfaring og tjenestekrav.

7. 1 (One) bilder (http://hastane.selcuk.edu.tr søknadsskjema som skal fås fra vår hjemmeside.

8. Miljøstatusbevis for mannlige kandidater,

9. Søknader blir fremsatt personlig, og hvis kandidaten ikke er i stand til å delta, vil søknaden bli akseptert hvis personen som har gitt en notarisert fullmakt søker med den originale kopien av fullmakten personlig.

Selçuk universitetsfakultet for medisinsk sykehushttp://hastane.selcuk.edu.tr fyll ut søknadsskjemaet som skal gis. (Søknader fra posten vil ikke bli akseptert.)

Merk: 6 / 6 / 1978 datert 7 / 15754 Antall kontrakt ansatte Prinsipp om drift "Ytterligere materiale 7" Ifølge artikkelen: (Oppløsning Antall: Vedlegg: 12 / 3 / 2012-2012 / 2964) Republikken Tyrkia ID-nummeret til det programmet adresse anmeldelse og skriftlige uttalelser om militærtjeneste. Det er viktig å kunngjøre at det vil være rettslige forhandlinger mot de som gir falske dokumenter eller erklæringer, og de som ikke er funnet å ha vilkårene som er angitt i kunngjøringen vår, hvis deres ansettelser blir gjort, vil deres avtaler bli kansellert og hvis de blir betalt av administrasjonen, vil dette beløpet kompenseres med den juridiske interessen.

III. EVALUERING AV SØKNINGER OG MEDDELELSE AV RESULTATER

Liste over de som er kvalifisert for å bli oppnevnt ved søknadens slutt http://hastane.selcuk.edu.tr vil bli lagt ut på nettadressen. Innbytterkandidater vil være dobbelt så mange som hver stab. Hvis det ikke er noen søknader som skal nomineres fra hovedvinnerne, kunngjøres reservevinnerne på nettstedet til vårt sykehus (http://hastane.selcuk.edu.trvil bli kunngjort. Siden denne kunngjøringen vil være i form av en varsling, skal det ikke gis ytterligere varsling.

Kandidater som er kvalifisert for å bli utnevnt, må utfylle de forespurte dokumentene innen 15 dager etter kunngjøringen av resultatene og sende dem til Human Resources Unit på Selçuk University Medical Medical Hospital. Søkerne som ikke leverer dokumentene innen denne perioden, mister rettighetene.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Nåværende jernbaneanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januar 15 @ 08: 00 - 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar