Sikkerhetskø på Ankara T-banestasjoner

sikkerhetskø på ankara t-banestasjoner
sikkerhetskø på ankara t-banestasjoner

Røntgenenheter, som ikke kan brukes ved T-baneinngangene i Ankara, har vært i drift siden forrige uke. Med driften av enhetene i topptimene med trafikk fra passasjerer og kjøretøyer, har sikkerhetstiltakene i T-banen blitt en prøvelse for kapitalister. Innbyggere som oppretter lange køer for å passere gjennom enheten, "slik skam, vi er sent ute med å jobbe," gjør han opprør og ønsker å finne en løsning på sikkerhetskøene så snart som mulig.

CumhuriyetI følge nyhetene i; Üzerine Etter avgjørelsen fra Ankara Governorship, åpnet Ankara Metropolitan Municipality røntgen- og metalldørdetektorer ved inngangene til Ankaray og metrostasjoner, men ikke brukt. Innbyggere stilte opp for å legge igjen posene sine på røntgenmaskinen, og skapte lange køer. Innbyggere som venter i køen som flommer over til trappene til T-banen, situasjonen "slik skam, vi er sent på jobb", gjorde opprør.

"FINN EN LØSNING NÅ"

Med applikasjonen som fortsatte hele uken, ble passering av enheten omgjort til en prøvelse for innbyggerne, spesielt i rushtiden med passasjerer og kjøretøystrafikk. Noen borgere som kranglet med sikkerhetsvakter som sto ved enhetene, reagerte på situasjonen: "Hvorfor holder du oss å vente så lenge? Folk er elendige. Finn en løsning på dette arbeidet nå ”.

METROPOLITAN Leter etter løsning

Ankara Metropolitan Municipality sa derimot at de leter etter en løsning for intensiteten som er opplevd i T-banestasjonene med en kunngjøring. I kunngjøringen bemerkes:

Üzerine Etter driften av freds våren og den påfølgende utviklingen i regionen der landet vårt ligger, i samsvar med etterspørselen fra guvernørskapet i Ankara og sikkerhetsenhetene, har Metropolitan kommune økt sikkerhetstiltakene ved hjelp av røntgen- og metalldørdetektorer i Ankaray og metrostasjoner. Vår offisielle korrespondanse med Ankara Governorship angående reduksjon av tettheten ved inngangene til stasjonene mens røntgen- og metalldørdetektorene er i drift på våre Ankara- og t-banestasjoner, implementeringen av tiltak på en sunn måte, eliminering av problemene som borgerne våre opplever og sikkerheten fra våre sikkerhetsstyrker fortsetter. ”

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar