Bursa Uludağ University vil rekruttere vitenskapelig ansatte

stipend vil gjøre akademiske ansatte
stipend vil gjøre akademiske ansatte

Bursa Uludağ University vil rekruttere vitenskapelig ansatte; 2547 vitenskapelig ansatte vil bli rekruttert til enhetene tilknyttet rektoratet ved Uludag University i samsvar med bestemmelsene i Higher Education Law nummerert 40 og forskriftene som er gitt basert på denne loven og oppgavekriteriene som er fastsatt av Senatet for University.

1- For professorene og førsteamanuensisene i kunngjøringen, er det nødvendig å søke personalavdelingen og den tilhørende avdelingen for legefakultetets medlemmer innen 15 (femten) dager fra kunngjøringsdatoen.

2- Lektorer vil bli rekruttert for å bli ansatt i fast status i henhold til paragraf 2547 i artikkel (a) i artikkel 36 i loven nummerert 1.

3- Kandidatene må oppfylle kravene i 657.

4- Søknader blir gjort personlig. Søknader sendt med posten vil ikke bli vurdert.

5- Kandidater som blir tildelt det kunngjorte personalet er forpliktet til å oppholde seg på stedet der enheten de jobber.

6- De nødvendige dokumentene er angitt i søknads begjæringen, og søkerne hvis publikasjoner ikke kan nås via UAKBİS-systemet, vil gjelde med publikasjonsfilene deres. (Vedleggsprøvevedlegg http://www.uludag.edu.tr ve http://www.uludag.edu.tr/De ansatte ble publisert i adressen)

7- Bursa Uludağ University Rectorhip kan avlyse den publiserte annonsen på alle trinn. ”

Utgivelsesdato og sted: 03.12.2019 - www.resmigazete.gov.t er
Søknadsfrist: 17.12.2019 tirsdag

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar