Studenter av KBU Railway Systems Club til Park

studenter fra universitetet i karabuk
studenter fra universitetet i karabuk

Transport fra studenter fra KBU Rail Systems Club til Park; Transport, et av tilknyttede selskaper til Kocaeli Metropolitan Municipality, var vertskap for 40 studenter fra Karabuk University Rail Systems Engineering for å dele sine erfaringer med jernbanesystemer. Detaljert informasjon om Akçaray ble gitt til studentene fra Karabük.

Erfaringer ble overført til studenter

TransportationPark A.Ş. delte erfaringene som ble oppnådd på 3 år til Raysis KBU (Rail Systems Club) -studenter som kom innenfor turen. Totalt 40 studenter deltok i programmet og mange forskjellige temaer ble diskutert. Ingeniørene og veilederne som jobber på TransportationPark A.Ş. forklarte alle tekniske spørsmål om Akçaray for studentene og svarte på spørsmålene.

AKÇARAYS ARBEIDSYSTEM

Siden dagen det ble grunnlagt, har Akçaray blitt et symbol på byen. For å bidra til den faglige utviklingen av studentene, arrangerte Raysis KBU en tur til Akçaray for vedlikeholds- og reparasjonsaktiviteter, linjeinformasjon, bedriftshelsetrygghet, bedriftsformuesforvaltning, forlengelseslinjer, forbedringsaktiviteter, korrigerende og forebyggende aktiviteter.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar