TCDD 3. Regionens tradisjonelle høstteppeturnering avsluttes

tradisjonell høstsvingnings feltturnering ble avsluttet
tradisjonell høstsvingnings feltturnering ble avsluttet

TCDD 3. Tradisjonelt organisert av regionalt direktorat deltok 20-teamet og spilte som en total 52 teppefeltfotballturnering startet på 21.11.2019 på 02.12.2019 på den siste kampen mellom İZBAN og TCDD Liman Spor-lagene ble avsluttet.

Den siste kampen endte med seieren til İZBAN Spor Selim Koçbay 3.Bölge Manager, IZBAN AS Daglig leder Seckin Mutlu, TCDD Transportation Inc. Izmir Regional Manager Habil EMIR, TCDD Izmir Port Operations Manager Serdar GÖRÜR, assisterende regionalsjef Nizametdin Çiçek, Serviceledere, NGO-representanter, jernbane, İZBAN-stab, havneansatte og mange fotballfans fulgte etter.

Regionsjef Koçbay, som uttaler at turneringen tradisjonelt arrangeres hvert år øker solidariteten og motivasjonen i organisasjonen, og takker alle utøverne som deltok i turneringen og presenterte sine cuper og medaljer til vinnerlagene.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar