TMMOB Kanal Istanbul Project A Disaster Prepared by Human

tmmob kanal istanbul prosjekt utarbeidet av en menneskelig håndkatastrofe
tmmob kanal istanbul prosjekt utarbeidet av en menneskelig håndkatastrofe

TMMOB Istanbul Provincial Coordination Board holdt en pressekonferanse ved Chamber of Architects Istanbul Metropolitan Branch om VVS-rapporten om vannveiprosjektet Canal Istanbul.

På pressekonferansen der TMMOB Istanbul Provinsiale koordineringskomités sekretær Cevahir Efe Akçelik leste forklarende tekst, har Chamber of Architects EIA Advisory Committee Secretary Mücella Yapıcı og Prof.Dr. Dr. Haluk Eyidoğan innså prosjektet og dets effekter.

Vi advarer IGJEN! KANALEN ISTANBUL-PROSJEKTET MÅ passeres før det er for sent!

Nylig ser man at de forberedende prosessene for Kanal Istanbul, som er et geografisk, økologisk, økonomisk, sosiologisk, urbant, kulturelt, dvs. vital ødeleggelse og et miljøkriminalitetsprosjekt, har blitt fremskyndet for Istanbul, Thrakia, Marmara og Svartehavet.

I denne prosessen ble først den foreløpige anvendelsesrapporten for miljøpåvirkningsvurderingen utarbeidet og presentert i 2018. Vi har nå fått vite at det er utarbeidet en omfattende miljøkonsekvensrapport og at den er flyttet til Review, Evaluation Commission på 28.11.2019 i dag. Dette møtet holdes uten deltakelse fra profesjonelle kamre og TMMOB. Vi vil gjerne utvide denne forståelsen av holdningen til de som er ansvarlige for prosjektet, som ignorerer fagets fagkamre.

Den nylige 1600-sider EIA-filen og vedleggene ble gjennomgått og evaluert av arbeidsgruppen vår. Basert på MKB-rapporten, som for tiden diskuteres ved IAC, sier vi;

• I dag, mens Istanbul er en by som har blitt tvunget til å møte 70 drikkevann fra andre byer, og mens president Erdoğan nettopp har sagt “Istanbul går mot tørst”, kan ikke våre eksisterende vannressurser ødelegges.

• Dette prosjektet, som vil ødelegge de nordlige skogene, områdene, landbruksarealene og alle sensitive økosystemer, kan ikke forsvares.

• Vi godtar ikke dette prosjektet som øker risikoen for katastrofe ved å legge befolknings- og konstruksjonspress på regionen der tre aktive feillinjer krysser.

• Vi avviser sterkt dette prosjektet, som vil legge press på hele den nordlige delen av byen og dens sensitive økosystemer, urbane, arkeologiske og naturlige steder.

• Sosiologiske virkninger vil være veldig sterke, vil føre til forskyvning i regionen, livskvaliteten og økonomien til menneskene dypt rystet, retten til liv og vann fra hendene på dette prosjektet, Constitution 56. nok en gang.

• Vi hevder at det ikke er mulig å sørge for passasje som ikke kan stilles i Bosporen i Kanal Istanbul.

• Channel Istanbul-prosjektet, som er i strid med de generelle planleggingsprinsippene og prinsippene i 2009 / 1 100 Istanbul miljøplan, som er Byens konstitusjon i Istanbul og godkjent på 000, er lovlig inkludert i den høyskala planen i Istanbul. vi sier at det er et prosjekt som ikke er mulig, og at det ikke har noen effekt med denne funksjonen.

Når 1600-side EIA-rapporten blir lest og undersøkt, er det tydelig at dette ikke er en rapport som evaluerer miljøbelastninger, men en slags prosjektintroduksjonsrapport.

Som et resultat;

Som TMMOB Istanbul Provincial Coordination Board avviser vi dette prosjektet, som griper inn i våre hav, vannbassenger, landbruk, beite, skogsområder, sensitive verneområder, arkeologiske steder, natur- og bybeskyttede områder, vann og livsrettigheter og uunngåelig forårsaker uopprettelig skade. vi inviterer relevante institusjoner og organisasjoner til å handle ansvarlig.

Nåværende jernbaneanbud

Man 16

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar