Tyrkiske firma gir det beste tilbudet i Malolos Clark jernbanebyggingsvirksomhet på Filippinene

Philippines Malolos Clark Railway Project
Philippines Malolos Clark Railway Project

Et tyrkisk selskap Malolos Clark Railway Project CP S-01 Seksjon på Filippinene var det laveste anbudet i anbudet. Malolos Clark Railway anbud om 160 millioner dollar med lavest bud. I anbudet der det totale 2-budet ble gitt, kom det andre budet fra TAISEI + DMCI-partnerskap.

Malolos Clark Railway Project Details

MCRP vil bli bygget som to jernbanespor, inkludert en 51,2 km-seksjon som forbinder Malolos City med Clark regionale vekstsenter og en 1,9 km utvidelse som forbinder NSCR til Blumentritt stasjon i Manila. Prosjektet vil omfatte bygging av en t-banestasjon som vil gi korte forbindelser til CIA. Det vil også omfatte broer og viadukter for den opphøyde delen av jernbanelinjen.

MCRP vil ha totalt syv oppgraderte stasjoner med to separate plattformer med bredde 60 m (ROW).

Kart over Malolos Clark Railway Project
Kart over Malolos Clark Railway Project

Stasjonene vil ha heiser og rulletrapper for enkel passasjerbevegelse og automatiske bompengekontrollsystemer, inkludert billettsalgsautomater, porter, bompengemaskiner, datainnsamlingsmaskiner og kontorreservasjonsmaskiner. På den nye linjen vil elektriske flerenheter (EMU) tog operere i tre kategorier: pendeltog, ekspresspendeltog og begrenset ekspresstog på flyplassen. Togene kjører med en maksimal hastighet på 160km / h.

Den nye jernbanelinjen forventes å gjøre en anslått daglig tur på rundt 2022 personer med 81.000.

Malolos Tutuban Railway Project Introduksjonsfilm

Jernbane Nyheter Søk

1 Kommentar

  1. Jeg er en mester i armert betongforskaling. Jeg vil jobbe i utlandet. God mester mindre tid betyr mye arbeid. Jeg har ingen hindringer i utlandet.

Yorumlar