Türk-Işs president Atalays første besøk i TÜVASAŞ

turk forretningspresident ved første besøk Tuvasasa
turk forretningspresident ved første besøk Tuvasasa

Türk-Işs president Ergün Atalay, 23. Ordinær generalforsamling avholdes etter første besøk på en ny æra i Tyrkia Wagon Industry Corporation TÜVASAŞ.

President ATALAY møtte arbeidere og fagforeningsrepresentanter som jobbet ved TÜVASAŞ og kom med uttalelser her.

“20 INTERESSERER MILLIONEN”

TÜRK-ŞŞ president Ergün ATALAY sa at minstelønnen angår 20 millioner i samfunnet, og sa: ”Samfunnets øyne er på oss; 51 på den ene siden, 49 på den ene siden. Du forteller en ting og den andre tar den. Jeg vil uansett ikke holde kjeft. Jeg kan gjøre hva jeg kan uten å bryte, ødelegge, fornærme. Jeg kom til huset mitt i dag for å se deg, ta en te og dra. Jeg fortalte deg om minstelønn, uttalelsen min var formelt 2 bin 578 av levekostnadene. Hvis det er under dette tallet, vil vi ikke være på bordet, forteller jeg deg i dag. I dag 20 million bekymringer minstelønn i Tyrkia. Jeg håper vi møtes på det punktet vi ringer, og vi vil signere under noe som folk er glade for.

“La oss la oss leve ??

ATALAY hevdet at arbeidsgivere sa at de ville fjerne arbeidere hvis minstelønnen var høy. Jeg sier alltid, la oss gi dem pengene til å prøve 1 måne eller 2 måne; Hvis de kommer sammen, la oss alle holde kjeft. I det minste de som sier at dette er mindre penger, vi vil gi vårt beste hvis de ikke sier noe problem. La meg se et sted, la meg lukke det, inkludert meg

Under besøket; TÜVASAŞ viseadministrerende direktører Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-Ş Sakarya-provinsen Representant Cemal YAMAN, Railroad-ş Union Sakarya Branch Secretary Sekretær Muammer GÜNEŞ og arbeidere deltok.

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar