Samferdselsdepartementet til innkjøpsassistentinspektør

assisterende departement for transport og infrastruktur
assisterende departement for transport og infrastruktur

Transport- og infrastrukturdepartementet vil rekruttere assistentinspektører; 8 i klassen Generelle administrative tjenester som skal ansettes i departementet for inspeksjon av transport og infrastruktur. For å gjøre et åpent oppdrag til 5 (fem) assistentinspektører, vil assistentinspektørens inngangseksamen avholdes i henhold til bestemmelsene i forskrift om inspeksjonstjenester i samferdselsdepartementet.

Opptaksprøven er som følger;

1- OPPTAKSKRAV

a) For å oppfylle vilkårene angitt i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48, (Søkere som har rett til å avlegge muntlig eksamen vil bli bedt om å registrere sine kriminelle poster.)

b) Minst fire års grunnutdanning; Jus, fakulteter for statsvitenskap, økonomi, bedriftsøkonomi, økonomi og administrasjonsvitenskap og minst fire års grunnutdanning og likestilling til disse skolene som er godkjent av Rådet for høyere utdanning i Tyrkia eller i utlandet for å ha fullført en av institusjonene for høyere utdanning,

c) I søknadene som skal gjøres fra kandidatene som får minimum 2018 (sytti) poeng eller høyere fra Type A KPSS P2019-poengtypen Public Staff Staff Selection Exam (KPSS) laget av måle-, seleksjons- og plasseringssenteret (ÖSYM) i 48 og 70; å være i den første 100 (hundre) kandidaten i henhold til den høyeste poengsumrangering, (Hvis antall søkere som behørig oppfyller eksamenskravene og mer enn 100 personer er mer enn 100 person, skal den første 100-kandidaten som bestemmes som et resultat av rangeringen av den høyeste poengsum, tas til opptaksprøven og XNUMX. Kandidater / kandidater med like poeng vil bli invitert til eksamen)

d) 01 / 01 / 2019 fra 35, (1 januar 1984 og senere fødsler)

e) Å ha karakteren og kvalifikasjonene til inspektoratet,

f) Når det gjelder helsetilstand, å dra til alle deler av landet, for å kunne tjene i alle slags klima- og reiseforhold, for å forhindre videreføring av oppgaven med kropps- eller psykisk sykdom eller kroppsnedsettelse og funksjonshemming, (Kandidatene som er kvalifiserte til å ta muntlig eksamen vil bli hentet fra de fullstendige opplærings- og forskningssykehusene Medisinske styrets rapport vil bli bedt om)

g) Gjennomføring, dispensasjon eller utsettelse av militærtjeneste for mannlige kandidater (Mannlige kandidater som har rett til å gå opp til muntlig eksamen vil være nødvendig å levere militært statusbevis.)

h) Ikke å påta seg tjenesteforpliktelse overfor noen institusjon, (Signert erklæring som indikerer at de ikke er under tjenesteforpliktelsen vil bli hentet fra kandidatene som har rett til å gå muntlig eksamen.)

i) Avlegger eksamen for første eller andre gang,

2- Søknadsform og sted

Søkere som ønsker å delta i opptaksprøven, som starter dagen etter publiseringen av eksamensmeldingen i Offisiell Tidende, forutsatt at de oppfyller betingelsene som er nevnt over, senest til 16 / 12 / 2019 dato på fredag;

"Samferdselsdepartementet og Infrastruktur Departementet Audit Services direktorat (Block, 6 Floor.) Grunnleggende Turayliç Caddesi No: 5, postnummer: 06338, Emek Çankaya / Ankara / TYRKIA"

Adressen kan gjøres personlig eller per e-post. For søknader per post må datoen 16 / 12 / 2019 nå adressen som er angitt på fredag ​​før arbeidstidens slutt. Søknader som ikke blir videresendt til formannskapet på grunn av postforsinkelser og andre årsaker eller som ikke oppfyller vilkårene som er angitt i kunngjøringen, vil ikke bli behandlet.

Listen over de som har rett til å gå opp til den skriftlige opptaksprøven, finner du på nettstedet til departementet ( uab.gov.tr/duyuru på) Det er deklarert.

Kandidatene vil søke om skriftlig eksamen;
a) Søknadsskjema for kandidat,
b) KPSS resultatdokument (valideringsperiode og nøyaktighet av undersøkelsen og kontrollene vil bli utført.),
c) Opprinnelig eller bekreftet kopi av vitnemål for høyere utdanning eller eksamensbevis,
d) Passfoto av 6 stykker tatt i løpet av de siste 1 (seks) månedene,
e) Kopi av identitetsdokument og utvalg av den registrerte befolkningen

De legger til. Kandidatsøknadsskjemaet er vedlagt kunngjøringen som er publisert på nettstedet til departementet. Kandidatene er ansvarlige for nøyaktigheten av dokumentene som sendes inn i søknadene sine. Kandidater som senere blir funnet ut at de ikke oppfyller søknadskravene, kan ikke kreve noen rettigheter. Hvis dokumentene viser seg å være uredelig eller uredelig, vil den nødvendige juridiske prosessen bli satt i gang mot kandidaten.

3 - EKSAMENSDATO OG STED

Opptaksprøven avholdes i Ankara i to trinn, først skrevet og deretter muntlig i flervalgs-testprosedyren.

Den skriftlige delen av eksamen vil bli avholdt på 29 / 12 / 2019 på søndag kl 10: 00 “Ankara Yıldırım Beyazıt University Law of Law 15 July Building Ayvalı Mah. Halil Sezai Erkut Cad. 150. Street Etlik / Ankara ”og kandidatene som vil ha rett til å ta den skriftlige eksamenen vil bli kunngjort på 18 / 12 / 2019-datoen på nettstedet til Transport- og infrastrukturdepartementet (uab.gov.tr/duyurular) på XNUMX / XNUMX / XNUMX-adressen. inngangsdokumenter fra denne siden. Bortsett fra dette vil det ikke bli gitt beskjed til søkerne om den skriftlige opptaksprøven.

Kandidatene må ta den skriftlige eksamenen med innreisedokumentet (uab.gov.tr/duyurular), sammen med deres identitetskort med ID-nummer eller pass med gyldighetsperiode som skal brukes til identifikasjon.

Navn, dato og sted for den muntlige eksamenen vil bli kunngjort på departementets nettsted (uab.gov.tr/announcements).

4- FORM OG UTGAVER AV SKRIFTLIG EKSAMEN

Den skriftlige eksamenen avholdes med 5 (fem) alternativer i henhold til flervalgs-testprosedyren. I den skriftlige eksamenen vil kandidatene bli stilt i alt 25 spørsmål, hvorav fire er fire poeng for eksamensgrupper i jus, økonomi, økonomi og regnskap, og 20 (tjue) vil være fem for hver eksamensgruppe på fremmedspråk. Total skriftlig eksamenstid er 120 minutter.

Emnene til den skriftlige eksamenen er gitt nedenfor.
1. LOVEN
a) Forfatningslov,
b) Generelle prinsipper for forvaltningsrett, administrativ rettsvesen, administrativ organisasjon,
c) Strafferett (generelle prinsipper og forbrytelser mot staten),
c) Sivilrett (generelle prinsipper og reelle rettigheter),
d) Forpliktelsesloven (generelle prinsipper),
e) Handelsrett (kommersiell virksomhet, selskaper og forhandlingsinstrumenter lov),
f) Sjøhandelslov (generelle prinsipper, lovlig regulering av havområder, rettslig status og forskrifter for tyrkiske sund, godskontrakter, persontransportkontrakter),
g) Arbeidsrett (generelle prinsipper, fagforeningslov, kollektive arbeidsavtaler),
f) Henrettelses- og konkurslov (generelle prinsipper),

2. ØKONOMI
a) mikroøkonomi,
b) Makroøkonomi,
c) Internasjonal økonomi,
c) Bedriftsøkonomi,

3. FINANCE
a) Finanspolitikk,
b) Offentlige inntekter og utgifter,
c) budsjett,
c) Generelle prinsipper for tyrkisk skattelovgivning,

4. regnskap:
a) Generell regnskap
b) Balanseanalyse og teknikker,
c) Kommersiell konto,

5. Utenlandsspråk:
a) Engelsk,

5) EVALUERING

Opptakseksamen; skriftlig og muntlig. Den skriftlige eksamenen vil være flervalgsvalg. Søkere som ikke lykkes med skriftlig eksamen, vil ikke ha rett til å delta i muntlig eksamen. Full karakter i opptaksprøven er 100, som er atskilt fra de skriftlige eksamensgruppene og den eneste i muntlig eksamen. For å bli ansett som vellykket med den skriftlige eksamenen, skal hver poengsum oppnådd fra andre eksamensgrupper enn fremmedspråk ikke være mindre enn 60, og gjennomsnittet bør ikke være mindre enn 70. Fremmedspråklig karakter vil ikke bli inkludert i gjennomsnittet og vil bli betraktet som en grunn til preferanse. Poengsum for inngangseksamen beregnes ved å ta det aritmetiske gjennomsnittet av den muntlige eksamensscore og den skriftlige eksamenspoengsummen til kandidatene som lykkes med den muntlige eksamenen. Ved bestemmelse av kandidatenes suksessgrad, hvis opptaksprøver er like, har kandidaten som har høy skriftlig eksamensscore, og hvis opptaksprøven er lik den skriftlige eksamensscore, har kandidaten som har brukt KPSS-poengsum prioritet. En poengsum på 70 eller høyere i opptaksprøven regnes ikke som en rettighet opptjent for kandidatene som ligger utenfor antall ansatte som skal oppnevnes.

20 kandidater vil bli invitert til å starte muntlig eksamen fra kandidaten som har høyest karakter fra den skriftlige eksamenen. Kandidater med samme poengsum som den siste kandidaten som ble invitert vil bli invitert til muntlig eksamen.

Navn på kandidater som er kvalifisert til å ta muntlig eksamen, dato og sted for muntlig eksamen (uab.gov.tr/duyuru på) Vil bli annonsert snart.

I muntlig eksamen, kandidatene; Generelt vil nivået på kunnskap og intelligens, overføringshastighet, evne til å uttrykke, resonnementskraft, fortjeneste, representasjonsevne, atferd og egnethet for yrket, selvtillit, overtalelsesevne og troverdighet, generell evne og generell kultur, åpenhet for vitenskapelig og teknologisk utvikling bli evaluert.

For å bli ansett som vellykket i den muntlige eksamenen, bør det aritmetiske gjennomsnittet av poengsummen som ble gitt av hver eksaminatorformann og medlemmer over full score på 100 ikke være mindre enn 70.

Opptaksprøven må ikke være mindre enn 70 for å bli vurdert som assistentinspektøreksamen.
Listen over vikarierende kandidater samt det opprinnelige og originale nummeret på de skriftlige og muntlige delene av opptaksprøven er tilgjengelig på nettstedet til departementet (uab.gov.tr/duyuru påog resultatene av opptaksprøven blir varslet kandidatene med rekommandert post.

6) ANDRE UTGAVER

Dokumenter som kreves for eksamen og annen detaljert informasjon (uab.gov.tr/announcements) kan fås fra Transport- og infrastrukturinspeksjonstjenestene (0312) 203 10 84- (0312) 203 18 81 telefonnumre.

Kandidatene kan sende innvendinger mot eksamensspørsmål eller eksamensresultater senest innen 7 (syv) dager etter at de skriftlige eksamensresultatene er kunngjort. (Hundre tyrkiske lira), mottatt av bankkvitteringen ved å sette inn en innsigelsesgebyr, gjenstanden for innsigelsen og adressen til kommunikasjonen tydelig skrevet i begjæringen til Transport- og infrastrukturdepartementets inspeksjonstjenester.

Innvendinger gjort etter utløpet av løpetiden og begjæringer som ikke har søkerens identitetsnummer, underskrift, adresse og bankkvittering, vil ikke bli tatt i betraktning.

Nåværende jernbaneanbud

tsar 11

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar