Uzungöl Teleferisk implementering

uzungol taubane kommer til liv
uzungol taubane kommer til liv

Forretningsmannen Şükrü Fettahoğlu setter ut kabelbaneprosjektet Uzungöl i lang tid. Fettehoğlu begynte gravearbeidet, sa stedet for polen ble åpnet. Fettahoğlu, "Gud vil, to av de tre stasjonene vil åpne i juli." Sa han.

Taubaneprosjektet 3 vil være tusen 540 meter langt i det verdensberømte reiselivssenteret Uzungöl. 40, som ligger i Çaykara-distriktet i Trabzon og ligner et kornåker, men ligner et kornåker for år siden, har blitt et verdensberømt reiselivssenter. .

Forberedelsene er avsluttet i områder der det vil være stolper i taubaneprosjektet som har hovedstasjonen ved foten av Kaçkar-fjellene. 3 tusen 540 meter i lengden på taubanen for å unngå å skade skogen for fremtiden for polene 55 korn ble kuttet.

Şükrü Fettahoğlu, en av partnerne i ropeway-prosjektet i Uzungöl, uttalte at de startet prosjektet i 2013, og at de fikk prosjektet godkjent i 2017. Taubanelinjen som skal dannes på 3-stasjonen planlegges først å bli satt i gang. Avstanden mellom disse 2-stasjonene er 2 km. 2,5 som skal installeres senere. Den totale avstanden med stasjonen vil være 3 tusen 3 meter. Uzungöl taubane 540 10 vogn 40 vil tjene i flere måneder.

Nåværende jernbaneanbud

Man 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar