Zonguldak Bülent Ecevit University vil rekruttere vitenskapelig ansatte

zonguldak bulent ecevit universitet vil rekruttere vitenskapelig ansatte
zonguldak bulent ecevit universitet vil rekruttere vitenskapelig ansatte

Zonguldak Bülent Ecevit University vil rekruttere vitenskapelig personale; Forordningen om prosedyrer og prinsipper om sentrale eksamener og opptaksprøver som skal gis til avtaler til ansatte ved fakultetet Annet enn den akademiske staben som er publisert i offisiell tidning datert 09.11.2018 og 03.10.2019 for søknader og avtaler som skal gjøres til den vitenskapelige stab kunngjort av Zonguldak Bülent Ecevit University.

EKSEMPLAN
Start dato for kunngjøring: 05.12.2019
Søknadsfrist: 19.12.2019
Forhåndsevaluering Resultatvarsel Dato: 25.12.2019
Inngangsdato: 30.12.2019
Resultat Beskrivelse Dato: 07.01.2020

Søknadsperioden er 15 dager fra publiseringsdatoen for annonsen.

I henhold til de generelle og spesielle vilkårene i søknaden, må søkerne som søker fakultetets ansatte legge ved følgende dokumenter til sine begjæringer som skal sendes til dekanens kontor eller skolen for høyere utdanning;

1 - begjæring

2- Kopiering av identitetskort,

3- Fotokopi av kandidat-, master- og doktorgradsdokumenter eller utskrift av e-regjering,

4- Fotokopier for grads-, master- og doktorgradsutskrift,

5- Fotokopi av sertifikat for fremmedspråk

6- Ett bilde,

7- Fortsett,

8- Sentralt eksamensbevis (ALES),

9- Rettsregisterbevis (siste 1 (én) månedlig)

10- Et dokument som sier at militærtjeneste er demobilisert, suspendert eller fritatt for mannlige kandidater,

11- Godkjent service / erfaringssertifikat,

12- Søknadsskjema (http://personel.beun.edu.tr/icerik/14/cesitli-formlar.html Vil bli gitt fra adressen.) Vil bli annonsert til å søke.

- Søknader må skje personlig eller per post.

- Forsinkelser i innlegget vil ikke bli akseptert eller søknader vil ikke bli akseptert hvis et av de ovennevnte dokumentene mangler.

- Internett-adresse der resultatene vil bli kunngjort: http://w3.beun.edu.tr

- 1 (én) person kan ikke søke på mer enn én stab samtidig. Alle søknader fra kandidater som viser seg å søke på mer enn en stab blir kansellert.

- De som viser seg å ha kommet med falske uttalelser i de påkrevde dokumentene, vil bli ansett som ugyldige og vil ikke bli utnevnt. Selv om de er utnevnt, vil de bli kansellert og kan ikke kreve noen rettigheter.

- Universitetet vårt forbeholder seg retten til å gjøre endringer i eksamenskalenderen og avbryte hvert trinn i kunngjøringen. Alle kunngjøringer på universitetets nettsted varsles. Det skal ikke gis noen skriftlig melding til personene.

GENERELLE BETINGELSER
(1) I avtaler som skal gjøres til det faglige personalet innenfor rammen av denne forskrift;

a) For å oppfylle vilkårene spesifisert i artikkel 657 i tjenestemannsloven nr. 48,

b) Et minimumsscore på 70 fra ALES, et minimumsscore på 50 fra den sentrale fremmedspråklige eksamen som er godkjent av Rådet for høyere utdanning eller tilsvarende poengsum for en tilsvarende eksamen. ALES-poengsum regnes som 70 i forevaluerings- og sluttevalueringsstadiene for søkerne som ønsker å dra nytte av den sentrale eksamensfritaket.

(2) Med vedtak fra Senatet, kan universitets- og høyteknologiske institutter bestemme en poengsum over ALES og fremmedspråkspoengdammer som er definert i denne forskrift, med unntak av lærerstaben innen spesialiseringsfelt bestemt av fagskolene for videregående utdanning.

(3) Brukes i beregningen av gradseksamen i pre-evaluering og sluttevaluering
Ekvivalensen av klassifiseringssystemene 4 og 5 til klassifiseringssystemet 100 bestemmes av vedtaket fra Higher Education Council. Ekvivalensen av de andre karaktersystemene til 100 graderingssystem bestemmes av senatene til institusjoner for høyere utdanning.

(4) Kandidater, på språket for utdanning og opplæringsprogrammer som skal tildeles lærerstaben ved utnevnelsen av programmet, blir tildelt på utdanningsspråket; I avtaler som skal gjøres til lærerstaben i samsvar med underparagrafen (i) i første ledd i artikkel 4 av 11 / 1981 / 2547 datert og 5 / 80 / XNUMX, skal avtalene gjøres til lærerstaben på det aktuelle språket; I internasjonale relasjoner og ansettelser av institusjoner for høyere utdanning kreves det at instruktøren som skal ansettes i de anvendte enhetene av fremmedspråk, har minst en XNUMX-poengsum fra den sentrale fremmedspråkseksamen som er godkjent av Council of Higher Education eller tilsvarende poengsum fra en eksamen som er akseptert som tilsvarende.

I søknadene fra ikke-avhandlingen uteksaminerte kandidater til lærerstaben; Bestemmelsene i Meiereforordningen om endring av forordningen om prosedyrer og prinsipper for sentrale eksamener og opptaksprøver som skal benyttes til annet personell enn akademisk personell Açık som er publisert i Offisiell tidning datert 03.10.2019, skal anvendes.

SPESIELLE FORHOLD
(1) De som vil bli utnevnt til spesialiseringsområdene bestemt av Higher Education Council of yrkesfaglige høyskoler, må ha en mastergrad eller ha minst to års erfaring på området forutsatt at de har en bachelorgrad og attesterer.

UNNTAK
(1) Sentralt eksamenskrav er ikke påkrevd for de som har fullført doktorgrad eller medisin, odontologi, farmasi og veterinærmedisinsk kompetanse eller kunstfaglig kompetanse, som vil bli tildelt spesialiseringsområdene på fagskolene som er bestemt av Higher Education Council, og som har arbeidet eller jobbet i det akademiske personalet ved høyere utdanningsinstitusjoner.

(2) Yrkeshøyskoler vil bli laget til lærerstaben bortsett fra lærerstaben i fjerde ledd i artikkel 6 i denne forskrift.
fremmedspråkkrav er ikke nødvendig for søknader.

DEPARTMENT Det er instruktør. YDS ELLER LIKEVÆRDI BESKRIVELSE
ÇAYCUMA YRKESKOLE
CIVIL AIR TRANSPORTATION MANAGEMENT 1 For å bli uteksaminert fra Civil Aviation Management Department eller Aviation Management Department. Har en mastergrad i beslektet felt
rektoren
1 50 Data- og programvareteknikk, Datateknikk, Datateknikk, Data- og informatikkteknikk, Informasjonssystemteknikk, Datavitenskap og ingeniørvitenskap, Programvareteknikk, Elektronisk ingeniørvitenskap, Elektronisk-elektronisk ingeniørvitenskap, Elektronisk-kommunikasjonsteknikk, Datautdanning, Computer Education og Instruksjonsteknologi For å oppgradere fra et av bachelorstudiene og ha minst en mastergrad i det beslektede feltet.
1 50 Å være utdannet innen tyrkisk språk og litteratur eller tyrkisk språkundervisning og ha en mastergrad i beslektet felt (tyrkisk undervisningssenter (TÖMER)).
ÇAYCUMA YRKESKOLE FOR MAT OG LANDBRUK
Laboratorieteknologi 1 Utdannet fra Institutt for biologi. Har en mastergrad i molekylærbiologi eller molekylærbiologi og genetikk, og har en doktorgrad i molekylærbiologi og genetikk. Å bekrefte at Biochemistry and Physiology-kursene har erfaring med laboratorie-applikasjoner og at de er opplært i god laboratoriepraksis, kompetanse for eksperiment og kalibreringslaboratorier.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar