71 redusert prosentandel av personer som mistet i trafikkulykker

antallet drepte i trafikkulykker gikk ned med hundre prosent
antallet drepte i trafikkulykker gikk ned med hundre prosent

President Recep Tayyip Erdoğan, og henvendte seg til deltakerne ved å delta på "Evalueringsmøte for året 2019" som ble holdt på Beştepe Millet Congress and Culture Center, understreket at til tross for den høye økningen i antall kjøretøy og trafikkmobilitet, understreket Erdogan at antallet mennesker som mistet livet i trafikkulykker, falt med 71 prosent takket være de delte veiene, Han uttalte at de tok alle forholdsregler for å redusere dette antallet ytterligere.


President Erdoğan bemerket at antallet trær som ble plantet innenfor rammen av veiprosjekter, oversteg 68 millioner, og minnet om at de har plantet 11 millioner spirer hos Landbruks- og skogbruksdepartementet de siste månedene og deltok på planteseremonien personlig. Tyrkias handel og turisme sentre, Erdogan minnet som forbinder 426-kilometer Istanbul-Izmir motorveien som de åpnet års tjeneste forbi korset, slik at Istanbul-Izmir 8 timer til 3,5 timer, Bursa en time, Eskisehir fra 1- Han sa at han falt til 2 timer. Erdogan forklarte at de vil gjøre veiveien mye annerledes ved å lage miljøordninger i viaduktene.

“Vi lanserte 96 kilometer av den omtrent 90,5 kilometer lange motorveien som forbinder İzmir til havnen i Çandarlı i oktober i fjor. Vi åpner den gjenværende delen for trafikk de kommende dagene. Vi tilbyr også de resterende delene av Kınalı-Odayeri og Kurtköy-Akyazı seksjoner av Nord-Marmara motorvei de kommende månedene. Vi økte antall tunneler på motorveiene våre til 298 med 381 tillegg, og tunnellengden fra 50 kilometer til 500 kilometer. Jeg sier alltid, eller så fortsetter vi på vei gjennom piercing av disse fjellene. Vi kan ikke nå maksimalt uten å gjøre dette. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar