Kanal İstanbul Godkjent for VVS-rapport

Interessant forslag til historiske monumenter i Istanbul
Interessant forslag til historiske monumenter i Istanbul

Miljø- og urbaniseringsminister, Murat Kurum, uttalte at de evaluerte innvendingene fra Canal Istanbul-prosjektet i EIA-prosessen og godkjente VVM-rapporten fra i dag.


Institusjonen svarte på spørsmålene om Kanal Istanbul-prosjektet og dagsordenen i departementets bygning.

Tilsynet understreker at Kanal Istanbul er et prosjekt som ble utført sammen med transport- og infrastrukturdepartementet innenfor rammen av departementet for miljø og urbanisering.

“Det er et prosjekt for å beskytte og redde Bosporos, Bosporos, Bosporos, som er århundrets prosjekt, og EIA-prosessen, planprosessen blir utført av vårt departement, og reguleringspraksis vil bli utført i implementeringsprosessene. Det er frihetsprosjektet til Bosphorus. Det er et av sivilisasjonsprosjektene i Istanbul. I Canal Istanbul-prosjektet vil vi begge implementere smarte byapplikasjoner, og vi vil implementere en forbilledlig urbaniseringsmodell som ikke vil overstige 500 tusen innbyggere på begge sider av kanalen, vise et eksempel på horisontal urbanisering. I dag, i MKB-prosessen, foretok vi evalueringer, evaluerte innsigelser, og per i dag har vi godkjent VVM-rapporten. Vår 1 / 100.000 skalaplan er suspendert, og vi utarbeider også 5000 og 1000 skalaer utviklingsplaner. Jeg håper vi vil fullføre dem og implementere dem i løpet av 4-5 måneder. ”

Institusjonen sa: ”Vi vil gjennomføre Kanal Istanbul-prosjektet under ledelse av vår president. Så de sa 'de ville ha det', 'dette er det'. Vi er ikke i en posisjon til å gi opp dette prosjektet fordi det var slik. Vi har opptrådt med folket vårt i hvert prosjekt vi har gjort hittil, vi vil opptre med folket vårt, og vi vil fortsette vår besluttsomme i dette prosjektet, som angår fremtiden til Istanbul og 82 millioner innbyggere. ”

Institusjonen forklarte at de vil gjøre og fortsette å gjøre alle prosjekter som angår helsen til publikum og deres fremtid, akkurat som de har gjort så langt.

“VI lar IKKE LANDRANDEN”

Ministerinstitusjonen sa at landene ble byttet hender i Canal Istanbul-prosjektet og at gjerningene fulgte prosessen med å skifte hender, og sa: ”Vi tillater ikke leie av land i Kanal Istanbul-prosjektet eller i noe prosjekt. Som vi ikke har gjort i alle våre tidligere prosjekter, vil vi ikke tillate noen landleie verken i Kanal Istanbul-prosjektet. Jeg vil gjerne uttrykke tydelig at vi vil inndra hendelsen i tilfelle en slik situasjon. ”

Murat Kurum uttalte at det også er spørsmål om eierskap til utlendinger her. ”De siste tre årene er landet her på 3 600 kvadratmeter i nærvær av utlendinger, private og juridiske personer. Det er en veldig lav hastighet på 26 500 hektar, det vil si 265 millioner kvadratmeter Kanal Istanbul Project. ”

Institusjonen påpekte at påstandene angående prosjektets vannressurser, naturressurser og jordskjelvrisiko ble fremmet, og uttalte tydelig at prosjektet ødela vannressursene, forårsaket et jordskjelvfare, tvert imot tok Canal Istanbul-prosjektet skrittet for å beskytte livet og eiendomssikkerheten til innbyggerne som bor der. Han ytret sine dokumenter med rapporter.

Myndigheten sa at de indikerte tiltakene som skal tas én etter én i sin VVS-rapport, og sa:

”I prosjektet vil vårt transportdepartement ta og ta disse tiltakene under bygging. På slutten av prosjektet vil et nytt attraksjonssenter for vår Istanbul eliminere risikoen for liv og eiendomssikkerhet for våre borgere som bor i Bosporos, og vår forbilledlige urbanisme, horisontale arkitektur basert, der våre boliger er produsert i jordskjelv, våre universiteter, FoU-områder, nasjonaliteter Vi vil realisere århundrets prosjekt hvor det er hager, økologiske korridorer, områder der innbyggerne kan tilbringe døgnet rundt, havner og marinaer. Vi begått her og dette prosjektet vårt miljø som vi hvert trinn i kommer til å gjøre når hesten, tar vi alle forholdsregler for å beskytte vår natur, alt İstanbul'umuzda vi er sikker på at hele Tyrkia, som, som i hvert prosjekt vi gjøre det tidligere. "

MEST ANVENDELSE TIL 100 TUSENTE SOSIALE HUS FRA ISTANBUL

Til svar på spørsmålet om søknadstall i 100 tusen sosiale boligprosjekter, sa tilsynsmyndigheten, “Det var en stor fordel, 100 million 1 209 søknader om vårt prosjekt, 100 3 sosiale boligprosjekter. Vi vil fullføre prosjektene våre i 100 tusen sosiale boliger i løpet av de første tre månedene og starte byggingen med anbudsprosessen, og forhåpentligvis vil vi levere og levere XNUMX tusen av våre sosiale bofellesskap til innbyggerne våre innen halvannet år. ”

Institusjonen avga også en uttalelse angående provinsene i 100 tusen sosialboligsøknader. . Derfor vil vi fortsette vårt prosjekt med samme besluttsomhet i 375. I dette landet vil vi gjennomføre dette prosjektet på en slik måte at alle våre lavere inntektsgrupper blir vertskap. Jeg håper at vi her i landet har gjennomført dette prosjektet på en slik måte at det ikke blir noen borgere igjen uten hjem. ”

“VI HAR IKKE TID TIL Å MISTE MED VÅR POLEMIKK”

Når myndigheten sa at de vil bygge sterke og trygge boliger mot katastrofrisiko i dette prosjektet, sa myndigheten: “På dette tidspunktet tar vi mange skritt fra nasjonale hager til sosiale boliger under presidentens ledelse, og vi vil fortsette å ta dem. Vi har ikke tid til å sløse med polemikk. Vi vil avgjørende fremme 2023-målene våre med faste skritt. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar