Den andre fasen av den første fasen av Istanbul lufthavn åpnes i juni

Den andre fasen av den første fasen av Istanbul lufthavn blir åpnet i juni
Den andre fasen av den første fasen av Istanbul lufthavn blir åpnet i juni

President Recep Tayyip Erdoğan sa: Dezerlendirme-evalueringsmøtet som ble holdt på Beştepe Millet Congress and Culture Center, sa: uz Vi planlegger å åpne den andre fasen av den første fasen av Istanbul lufthavn i juni.


President Erdogan, tillegg-30-56 antall flyplasser, passasjerkapasitet på 317 millioner interesse også understreke at "Tyrkias Istanbul Airport, Seierssøylen i den første fasen vi åpnet fullt i 2019. I 2019 nådde flyplassen totalt mer enn 12,5 millioner passasjertrafikk, 39,5 millioner på den innenlandske linjen og 51 millioner på den eksterne linjen. Vi planlegger å åpne den andre fasen av den første fasen av Istanbul lufthavn i juni. ”

Erdoğan informerte også om at flyplassene Kahramanmaraş og Balıkesir har fullført byggingen av de nye terminalbyggene i fjor. Erdoğan uttalte at byggingen av flyplassene Gümüşhane-Bayburt, Yozgat og Tokat pågår. Vi hevet det til 60 milliarder dollar. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar