CHP etterlyser ekspropriasjon for kontroversielle broer, motorveier og tunneler

Ekspropriasjon krever chpden kontroversielle bro og tunneler
Ekspropriasjon krever chpden kontroversielle bro og tunneler

Republican People's Party (CHP) Kocaeli stedfortreder Tahsin Tarhan ba om ekspropriasjon for Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway og Eurasia Tunnel.


Broene, tunnelene og motorveiene, som er laget med modellen for å bygge-operere-overføre og forårsake millioner av lire fra statskassens safe på grunn av overgangsgarantien, blir mer og mer en byrde for staten hver dag.

For Yavuz Sultan Selim Bridge ble det betalt 2019 milliarder 3 millioner lire i 50, og for Osmangazi Bridge ble det betalt 2016 milliarder 2019 millioner lire mellom 3-799.

CHP Kocaeli stedfortreder Tahsin Tarhan, TALSMANNUttalelse fra Deniz til Deniz Ayhan ba om ekspropriasjon for Yavuz Sultan Selim Bridge, Northern Ring Motorway, Osmangazi Bridge og Gebze-Orhangazi-Izmir Motorway og Eurasia Tunnel.

“En bro ble laget med pengene som var betalt som passgaranti”

Dessverre er det ikke noe system som kan betjenes til fordel for bygge-operere-overføring. Vi har stadig vondt. Staten bør nasjonalisere disse veiene og broene og kjøpe dem alle. Vi vil redusere prisene og begynne å tjene penger når passeringene øker, i det minste vil vi bli kvitt byrden ved å betale for kjøretøy som ikke overskrider. Offentlig skade er forårsaket over alle broer. Milliarder lire blir betalt for overgangsgarantien på alle disse broer og motorveier. En bro kunne lages med pengene betalt for passgarantien.

“DET UTRYKKER TIL PRODUKTENE SELGT PÅ MARKEDET”

Transportsystemet har store problemer på grunn av prisene på broovergangene. De sier at vi har redusert bukten til fem minutter, men at ingen bruker broen. Lastebilindustrien og transportsystemet lider sterkt av høyprisepolitikken; det påvirkes av dette, og hvert produkt som selges i markedet heves. Naturligvis er alle produktene lenket.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar