Enten kanal eller samordning av Istanbul appellerer til endringen i miljøplanen

Enten tok kanalen eller Istanbul-koordinasjonen innvendinger mot endringen i miljøplanen
Enten tok kanalen eller Istanbul-koordinasjonen innvendinger mot endringen i miljøplanen

Ya Kanal Ya i Istanbul Samordning motsatte seg endringen som ble gjort av Miljø- og urbaniseringsdepartementet i den 1 / 100.000 skalerte miljøplanen i Istanbul Province European Reserve Reserve Building Area for å klargjøre infrastrukturen til Kanal Istanbul. Innbyggerne, som kom sammen foran Istanbul provinsielle direktorat for miljø og urbanisering, bar banneret for "Leie og plyndre prosjekt" og "Ingen kanal til Istanbul" ved å åpne banneret "Jordskjelvbudsjett, ikke kanal".


Kemal Doksanyedi leste pressemeldingen på vegne av enten Kanal Ya i Istanbul.

Doksanyedi sa at Miljø- og urbaniseringsdepartementet sammenkom for å utfordre endringene som ble gjort i det europeiske bygningsområdet 1/100.000 XNUMX målestokk i Istanbul for å forberede basen i Kanal Istanbul.

“NYTT BYPROSJEKT ER INVITASJON TIL Morderen”

Doksanyedi, som sa at forskere spådde at 1 million boliger i Istanbul ikke er trygge, og at mer enn 100 tusen boliger kan bli ødelagt i et mulig jordskjelv, "Vi gjentar nok en gang Kanal Ya i Istanbul-koordinering: Mens mennesker lever hjemløse, ikke på grunn av et jordskjelv, Det skal tildeles et jordskjelvbudsjett til Canal Project, som vil gi en håndfull rike mennesker. Av denne grunn er en av de viktigste grunnene til vår innvending mot endringen som er gjort i miljøplanen, jordskjelvetittelen. Jordskjelvforskere sier åpent at Marmara-munnen på kanalen vil bli hardt påvirket av jordskjelvet i Istanbul. Planendringen ser for seg etablering av en ny by med en befolkning på opptil 3 million i regionen der 1 levende feillinjer er lokalisert. Denne bosetningen vil forstørre effekten av jordskjelv og tsunamirisiko. The New City Project er en invitasjon til massakre. ”

“ØIA-prosesser er lovlige”

Doksanyedi, som listet opp sine innvendinger mot planendringen som vil føre til en stor økologisk ødeleggelse i Istanbul, sa: “Planprosessene og EIA-prosessene er ulovlige, og det er derfor ingen slik endring i planen. Planendringen er i strid med hovedvedtakene i Istanbul miljøplan med en skala fra 1/100 000. Sånn sett er det ulovlig og fraværende. Den presserende suspensjonen av 1/100 000 planendringer før EIA-prosessen er fullført, indikerer en feil i planens rettslige grunnlag. MKB-rapporten er godkjent etter at planen er suspendert, noe som betyr at den pågående planen ikke er MKB-rapporten. Suspensjonen av planen uten at innsigelsen blir evaluert eller til og med ventet på den siste dagen i innsigelsesperioden, og lydene av "denne kanalen vil bli gjort uansett" som stiger fra regjeringen, innebærer å innføre en ulovlig prosess for publikum. Når den endelige VVS-rapporten og planendringen blir sammenlignet, trekker forskjellene når det gjelder prosjektgrenser oppmerksomheten. Herfra er det mulig å si klart at planendringen av MKB-rapporten ikke kan være en MKB-rapport. "

“SPILLER FJERNES OG INGEN KJEMIER”

Doksanyedi sa at de overordnede planleggingsprinsippene ikke er tatt med i planendringen, sa: ”Det er en inkonsekvens mellom planendringens egne plannotater og planen. og skogsområder. Selv om det tydelig fremgår at hovedkomponentene i økologiske belter og korridorer, som er uunnværlige for en bærekraftig utvikling av Istanbul, er drikkevannsbassenger og skogarealer, er 1/100 000 planendringer ikke utarbeidet med denne aksept. Det er uoverensstemmelser mellom plannotatene og planen. Deltakelse ble ikke observert: For å delta i utarbeidelsen av planen ble ikke informasjon gitt med metoder som møter, workshops, kunngjøringer og meninger fra lokale myndigheter, universiteter, fagkamre og frivillige organisasjoner. I følge EIA-rapporten vil kulturelle eiendeler som Bathonea Ancient City ved Küçükçekmece innsjøbredden og Halfburgaz-hulene, en av de første bosettingene i Istanbul, bli slukt av prosjektet. Landsbyer vil forsvinne, kirkegårder vil forsvinne. Det er ikke basert på allmenne interesser. Yenişehir planlegging tilnærming, i motsetning til de tre hovedplanene som er laget for Istanbul så langt; Det er en tvingende tilnærming, ikke 'helhetlig', 'partikkel / prosjektist', ikke bare forfølger balansen mellom bevaring og bruk, men bruker, deltakende, politiske beslutninger. Det er langt fra allmenne interesser. Slike prosjekter vil utløse andre nye investeringer og ulovlige konstruksjoner rundt prosjekter utført med autonome beslutninger som forstyrrer integriteten til planen og forårsaker en ond sirkel som ødelegger de følsomme områdene nord i byen. Prosjektet vil bryte opp all infrastruktur og transportøkser i byens skala, og pålegge allmennheten høye og ikke-prioriterte sosiale og økonomiske kostnader, og i denne forstand er det tapt ikke for allmennheten. "

“I KONTRAKT MED INTERNASJONALE KONVENTJONER”

Kanal / New Town Project, er Tyrkia en fest, spesielt i Montreux, Ramsar og Paris-traktaten ble Åtti uttalt at i motsetning til mange internasjonale konvensjoner, blant annet, "Do not koster ødeleggelse av naturen. Kystgeografien til Svartehavet vil bli dårligere. Vannressursene i vannfattige Istanbul vil forsvinne. Retten til liv, retten til vann, er hentet fra de grunnleggende og kommende generasjoner. Hvem kan beregne kostnadene for ødeleggelse av naturen på denne skalaen, hvordan, hvordan? Det er et prosjekt som forsømmer byens rett og søker retten til livet i samfunnet, kommende generasjoner og alle levende ting. ”

Etter pressemeldingen sendte innbyggerne sine begjæringer til departementet, som de innvendte mot endringen i Miljø- og urbaniseringsdepartementets miljøplan. (UNIVERSAL)Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar