Kartepe Vinterfestival-Karfest Spenning, eventyr og handling venter på deg

Kartepe kis festival spenningseventyr og action venter på deg i karfest
Kartepe kis festival spenningseventyr og action venter på deg i karfest

Karfest, som vil være vertskap for morsomme aktiviteter og show fra hverandre i Kartepe, adressen til vinterturisme, arrangeres i Sisli-dalen lørdag 18. januar mellom 14.00-24.00. Uforglemmelige dj-forestillinger, laserlys-show, live musikk, spill, konkurranser, lokale artister, pølsebrødfest, godbiter for å varme deg opp og det populære navnet på popmusikk İrem Derici-konsert ... I en unik natur; eventyr, spenning, frihet og lykke venter på befolkningen i Kocael i Karfest ...

10 TIMER UTROLIG TILTAK


I turistbyen Kocaeli kommer vinteren opp og tankene kommer Kartepe. En av den eksklusive adressen for vinterturisme i Tyrkia Kartepe, forbereder nå en ny spenning. Kartepe vinterfestival-Karfest arrangeres i Maşkiye Sisli-dalen lørdag 18. januar. Deltakerne på Karfest vil bli fylt med uavbrutt spenning, eventyr og action i 14.00 timer mellom 24.00-10.

FØRSTE MEN VIL IKKE SLUTTE

Kocaeli, som har en egen aktivitet nesten hver dag i året, er klar for den første vinterfestivalen. Organisert i samarbeid med Kocaeli Metropolitan kommune og Kartepe kommune, vil Kartepe Winter Festival-Karfest åpne sine dører for snøelskere for første gang i år. Arrangementet, som vil finne sted i Sisli-dalen, en av de vakreste delene av toppturveien Kartepe, vil bli tradisjonell for Kocaeli og Kartepe de kommende årene.

HVA ER IKKE I KARFEST!

Kocaeli Metropolitan og Kartepe kommuner har utarbeidet et unikt festivalprogram for de som vil ha det gøy på snøen. For de som deltar på festivalen en gang, vil 2000 furutrær distribueres for å støtte grønne Kocaeli. "Laser" -lampevisninger vil lyse ut natten. De som vil ha det moro, vil danse i hjertene sine med liveopptredenen til DJ Mert Erdoğan. Cenk Sarıkaya, en av Radio Traffic Marmara-programmererne, vil også være vertskap for festivalen.

ACIKANA SUCUK-BREAD, GJEN TEA-SOUP

Alle behovene til innbyggerne våre som vil delta i festivalen, er blitt vurdert til den fineste detalj. I Karfest, som vil være farget med sceneopptredener fra lokale artister og grupper, vil omtrent 10.000 gjester, som vi forventer å delta i festivalen, bli servert på 4 forskjellige punkter med bidrag fra Kartepe kommune og distriktshåndverkere. I tillegg vil varm te, suppe og halva godbiter også finne sted i området.

ALT GRATIS!

I Karfest; Fra transport til parkering, te til suppe, akebanekonkurranser, fra konserter til pølsebrød, er alt gratis fra start til slutt. Det er ingen kulde på denne festivalen. Arrangementområdet vårt blir oppvarmet gjennom festivalen med ved som kontinuerlig skal fornyes og 25 fat ...

BARNE VIL ELSKE Desse maskotene

Våre innbyggere som kommer til feltet deltar i konkurranser og arrangementer som "Boat Races", "Rope Pulling Race", "Penguin Running" og "Lantern Regiment", "Squirrel", "Snowman" Våre '' og '' Penguin '' -masker vil også underholde de små gjestene våre gjennom hele festivalen. Vi har også et fotograferingsplass der deltakerne vil forevige sine beste minner.

İREM DERİCİ CONCERT

Når Karfest viser klokka 19.00, starter det populære navnet på popmusikken İrem Derici-konserten. Den berømte artisten skal synge sangene sine, som slo seg ned på språk som "Den eneste eieren av mitt hjerte", "" Nybegynnervis "," Se på ekteskapet ditt "med fansen. Med İrem Derici-konserten vil festivalen, der underholdningen skal være på topp, fortsette med fargerike arrangementer til 24.00:XNUMX.

Det vil ikke være problemer med transport

Alle nødvendige tiltak ble truffet av Metropolitan Transportation Department, Kartepe kommune, District Police Department og District Gendarmerie Command ved trafikkordningen og transportpunktet. For å unngå trafikkproblemer, teamer Metropolitan og Kartepe kommune; Det vil holde alle veier som er koblet til toppen fra Maşukiye-Derbent og Suadiye-Arslanbey, åpne for transport. Avkjørselen fra sentrum av Maşukiye vil være stengt for trafikk innen 15:00. Vårt busstilbud, som ligger på Maşukiye-torget, vil bringe alle gjestene våre som kommer til dette punktet med private kjøretøy eller offentlig transport til festivalområdet innen 11:00. Nødvendige veibeskrivelser vil bli gitt gjestene med mange ansatte og sceneannonser i arrangementområdet fra begge kommuner.

ALLE TILTAK VEDRØRENDE

Gjestene våre som kommer med sine private kjøretøy, vil kunne bruke Maşkiye Marketplace, Maşkiye Migros og lekeplassens parkeringsplasser gratis. Fra kl. 13 for Kartepelis, vil det bli gitt en transport til Maşukiye Meydan møtepunkt med ringtjenester hver time. Politiets team vil tjene ved viktige kryss for vei og trafikkordre og sikkerhet. Alle nødvendige tiltak ble gjort for sikkerheten til deltakerne og barna i festivalområdet.

;
14:00 Festivalåpning og DJ-forestilling
15:00 Kent Orchestra Show
16:00 Gül White Iron Concert
16:50 Kartepe kommune folkedansgruppe (Fire of Anatolia)
17:00 Cemal Cayirci (Vira Cemal)
18:00 Protokollsamtaler og kutt av bånd
18:15 Atesbaz sceneshow
19:00 İrem Derici-konsert
21: 00-23: 00 Lokale kunstnere-Horon Show
Konkurransevirksomhet;
15:45 Båtracing
18:10 Rope Pulling Race
18:30 Penguin Running
18:50 FyrregimentJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar