Livskvaliteten øker i Buca Metro

buca metro vil forbedre livskvaliteten i Izmir
buca metro vil forbedre livskvaliteten i Izmir

Ordfører i Izmir Metropolitan kommune, Tunç Soyer, som deltok på det ordinære forsamlingsmøtet i Izmir handelskammer i januar, ba om enhet for målet om "Verdensby Izmir".


Izmir handelskammer (İZTO) Izmir hovedstadsordfører Tunç Soyer, som deltok på det ordinære forsamlingsmøtet i januar, startet sin tale ved å trekke oppmerksomhet til den dype tristhet forårsaket av jordskjelvet i Elazig. Tunç Soyer sa at de nødvendige materialene blir samlet inn og sendt til regionen med følsomhet fra innbyggerne og bidraget fra kunsthåndverkerne for frukt og grønnsaker.

Et nytt økosystem for Izmir

President Soyer sa at Izmir har vært en av de største og viktigste handelsbyene i Middelhavet siden begynnelsen av 1800-tallet, og sa: "Handel er en av de viktigste verdiene som gjør Izmir til Izmir og gjør denne byen vi bor i spesiell. Izmir handelskammer er en av våre viktigste interessenter, som prøver å beskytte denne viktige arven som vår kommune og gjøre Izmir til en verdensby. ”

President Soyer understreket at de prøver å skape et nytt økosystem i Izmir og understreker viktigheten av å samarbeide med alle institusjoner og strukturer i byen. President Soyer sa: “Denne byen har et potensiale som ikke kan gruntes av politiske separasjoner. Vi må utvikle flere prosjekter. Vi har jevnlig møte med tjenestemennene i Izmir Chamber of Commerce, Aegean Region Chamber of Industry, organiserte industrisoner og profesjonelle kamre. Måten å vokse på er ved å legge styrke til hverandres styrke. En slik union er nødvendig for at Izmir skal bli en verdensby. ”

"Alt vi trenger å gjøre er å hånd i hånd"

President Soyer understreket at innovasjon og entreprenørskap er avgjørende for Izmir, og understreket at de utfører verk som vil tiltrekke investoraktører og skapere til denne byen.

Soyer sa at de har tatt veldig viktige skritt i reiselivssektoren, og sa: “Den internasjonale messen İzmir vil bli holdt i år med Middelhavets tema, som et møte på det blå kontinentet. Påminnelse om at Terra Madre, verdens mest berømte gastronomimesse, blir arrangert for første gang i et land utenfor Italia, i 2021, sa president Soyer: ”Verdens kulturmøte vil være i İzmir i 2021. Vi prøver også å gjøre Izmir til den europeiske ungdomshovedstaden. Vi jobber med å organisere Botanic EXPO i denne byen i 2026 og for å lage World EXPO i 2030. Izmir har et enormt potensial til å bli en verdensby med Efesos i den ene enden, Bergama i den ene enden, flamingoer og gastronomi, men det gir ikke mening hvis vi ikke kan fortelle det til verden. Alt vi trenger å gjøre er å hånd i hånd. Selvfølgelig fokuserer vi på infrastruktur og transportprosjekter for at Izmir skal bære en slik belastning. Buca Metro er det mest konkrete eksemplet på dette. Buca Metro er ikke bare en metro. Med Buca Metro vil livskvaliteten øke i Buca. Vi vil være vitne til økningen i livskvaliteten i İzmir med økningen av lette jernbanesystemer i byen, underganger og styrking av sjøtransport ”.

“Vi er klare for overtid”

Mahmut Özgener, styreleder for Izmir handelskammer, startet sin tale med å si at de sendte forsyningene til regionen sammen med Izmir handelskammer og Det egeiske region Chamber of Industry for jordskjelvet i Elazig. Özgener sa: "Vi er stolte av å samarbeide med Izmir Metropolitan Municipality for de felles målene for Izmir. Vårt primære mål er å tiltrekke nye investeringer til byen og å diversifisere internasjonale organisasjoner. Vi møtes med president Tunç Soyer den første torsdagen i hver måned og formidler problemene som kommer til oss fra våre utvalg. På denne måten løses mange av problemene våre raskt. ” Özgener, som berørte viktigheten av å samarbeide med den internasjonale messen i Izmir, sa: "Vi er klare til å bruke mye tid på dette emnet."

Kart over Buca MetroJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar