Tyrkia vil bli Logistics Epicenter av Silkeveien

Tyrkia vil være USS logistikk sentre av Silkeveien
Tyrkia vil være USS logistikk sentre av Silkeveien

Silkeveien som strekker seg fra Kina til Europa er det viktigste transittland for Tyrkia med nye logistikksentre vil være blant de første 25 land i dette området.


Samferdselsdepartementet har utarbeidet et utkast til forskrift om stedsvalg, etablering, autorisasjon og drift av logistikksentre.

Tyrkia energi, helse, mat fra handel til omfanget av målet om å bli episenteret av alle områder gir momentum til å investere i logistikk sentre. Silkeveien som strekker seg fra Kina til Europa er det viktigste transittland for Tyrkia med nye logistikksentre vil være blant de første 25 land i dette området. Tyrkias eksport mål er å fange omkretsen av installasjonsarbeidet vil det bli erklært som områder av akselerert utvikling av logistikk sentre. Disse regionene vil bli planlagt som anlegg, tilkoblingslinjer og tekniske forsterkningsområder for teknisk infrastruktur for å dekke fremtidens behov for logistikksenteraktiviteter. (New Century)Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar