Cunda Bridge View Now More Beautiful

Utsikten over Cunda Bridge er vakrere nå
Utsikten over Cunda Bridge er vakrere nå

Balıkesir Metropolitan Municipality erstatter sidebetongveggene med smijernsrekkverk som forhindrer utsikten over Cunda Bridge på anmodning fra innbyggerne.


Kravene fra innbyggerne som passerte over Cunda-broen, som åpnet for biltrafikk i 2017, 'Vi vil se utsikten', fikk Balıkesir hovedstadsordfører Yücel Yılmaz til syvende og sist. På forespørsel fra innbyggerne erstatter kommunen sideveggene som blokkerer utsikten med smijernsrekkverk. Steinbeleggene på armert betongbrystning på sidene av Cunda-broen fjernes forsiktig og skjæringsoperasjonene til betongparapettene utføres.

Det vil passe AYVALIK

I tillegg ble det observert at kjøretøyene som var blitt fylt til sjøen med fyllingen gjort til sjøen i krysset av Ayvalık sentrum og Lale Island, men i de bestemte bestemmelsene ble det observert at strømmen ble avbrutt mellom Edremit Bay og Ayvalık innlandet og bukten var forurenset av strømmen. Innenfor omfanget av prosjektet som ble utført med Yıldız tekniske universitet, ble strømmen mellom innlandshavet og gulfen startet på nytt. På denne måten fikk Ayvalık en transportmulighet som var verdig for distriktet og havet for å bli gjenopprettet til sin tidligere natur.Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar