BTSO 2020 første forsamlingsmøte ble avholdt

det første møtet ble holdt
det første møtet ble holdt

Det første forsamlingsmøtet i Bursa Chamber of Commerce and Industry i 2020 ble holdt. BTSO-styreleder İbrahim Burkay uttalte at TEKNOSAB, som er symbolet på den nye industrielle revolusjonen, har gått raskt i løpet av 4 år, og sa: "Vi vil starte fabrikkbygging i 20 i TEKNOSAB, den første organiserte industrisonen som ble etablert i Bursa de siste 2020 årene."


BTSO januar-forsamlingsmøte ble holdt i kammerservicebygget. Ordfører Burkay, som sa at de gjennomførte hjelpekampanjer for jordskjelvet i Malatya og Elazig som Bursa forretningsverden, takket selskapene som støttet kampanjen for deres følsomhet.

“VÅR STØRSTE GAIN ER VÅR STYRKE I UTENLANDSK HANDEL”

President Burkay sa at et år der proteksjonismepolitikken økte raskt på global skala, sa at Bursa bevarer sin økonomiske ytelse til tross for alle vanskeligheter.

President Burkay ga uttrykk for at Bursas største fordel er utenrikshandelskraften, "Bursa gir 44% av sin makt i økonomien fra utenrikshandel. Bursa, som realiserte 15.8 milliarder dollar eksport i fjor, er en by med 7 milliarder dollar overskudd på utenrikshandel. Byen vår har lyktes med å øke sin eksport, om enn 1-2 poeng, i en periode hvor utenrikshandelen i verden har smalt. Vårt Global Fair Agency, UR-GE og innkjøpsdelegasjonsorganisasjoner, som drives av vårt kammer, bidrar også betydelig til utenrikshandelene i selskapene våre. ”

“DEN ENESTE OSB TEKNOSAB DE SISTE 20 ÅR”

President Burkay la merke til at 25 milliarder dollar investeringer, 150 tusen arbeidsplasser og 40 milliarder dollar eksport er rettet mot TEKNOSAB, symbolet på den nye industrielle revolusjonen, og understreket president Burkay at arbeidene i TEKNOSAB har gått raskt i fire år. İbrahim Burkay sa: “TEKNOSAB fikk juridisk personlighet i 4. Tildelinger ble gjort i 2016 og infrastrukturen ble fullført med 2017-2019 prosent innen utgangen av 60. Forhåpentligvis tar vi sikte på å starte fabrikkbygging i 65. TEKNOSAB er den første organiserte industrisonen etablert i Bursa de siste 2020 årene. Dette prosjektet vil bidra betydelig til byens avanserte teknologiproduksjon. "

"TYRKIA bilindustri Bearbeiding av viljen til akselerert"

Tyrkias president Burkay peker til bilen tale vil bidra til transformasjon av bilindustrien selskapene fortsatte å bli produsert i Bursa, sa han: "Bursa, har en sterk bakgrunn i automotive og industrielle. Denne opplevelsen gjorde Bursa til sentrum for det innenlandske og nasjonale bilprosjektet. Vi tar skritt for å realisere en industriell infrastruktur som er mer utsatt for både autonome og robotteknologier, spesielt i Bursa, med dyktighetssentre under taket av BUTEKOM. Innenlandske og nasjonale biler vil tilføre byen vår verdi. Panini lykkes med dette prosjektet, men også av vårt selskap i Bursa, Tyrkia, som har den kraftigste omformer industrien vil spille en rolle i overgangen til ny teknologi i bilindustrien. Mange av våre selskaper har startet diskusjoner om noen nye teknologiprodukter fra anlegget, som nå vil starte produksjonen i Gemlik. Jeg tror at dette trinnet er veldig viktig for fremtiden for både Bursa og vår bransje. ”Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar