Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency vil ansette innleid personell

bursa eskisehir bilecik utviklingsbyrå
bursa eskisehir bilecik utviklingsbyrå

Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), som skal ansettes i provinsene Bursa, Eskişehir og Bilecik innenfor rammen av bestemmelsene i artikkel 4 i presidentdekretet om organisering av tilknyttede institusjoner og organisasjoner og andre institusjoner og organisasjoner tilknyttet departement nr. 200 og personalregulering for utviklingsorganer. 6 (seks) eksperter, 1 (en) intern revisor og 2 (to) støttepersonell.


BEBKAs hovedkontor er i Bursa, og det er Investment Support Offices i Eskisehir og Bilecik. Byrået fortsetter sin virksomhet i Bursa, Eskişehir og Bilecik. Søkere som lykkes med eksamen vil bli ansatt i noen av provinsene i regionen (Bursa, Eskişehir, Bilecik). (Intern revisor vil være ansatt i Bursa-provinsen, der byråets hovedkontor ligger.)

EKSEMPLAN

Søknadsdatoer 03/02/2020 – 14/02/2020
MEDDELELSE TIL MUNTLIG EKSAMEN 21 / 02 / 2020
BRUKSOMRÅDE https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
KUNNGANGSPLASS FOR kunngjøring og eksamensresultater http://www.bebka.org.tr/

Byrået har myndighet til å endre og bestemme eksamenssøknadsplanen beskrevet ovenfor ved å publisere den på nettstedet uansett grunn.

For detaljer om annonse KLIKK HER


Jernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar