Elektrisitetsproduksjon Inc. Generaldirektoratet vil kjøpe kjøp av assistentinspektør

strømproduksjon
strømproduksjon

Elektrisitetsproduksjon Inc. (EÜAŞ) Generaldirektorat Assistentinspektør Inngangsprøve. EUAS, i henhold til KPSS poengsum vil avgjøre de 200 kandidatene vil bestemme 10 assistentinspektører. Fristen for å søke eksamen for denne personellrekrutteringen ble kunngjort senest 03. februar 2020.


Electricity Generation Co. Inc. innen departementet for energi og naturressurser. (EÜAŞ) Generaldirektoratets assistentinspektør opptaksprøve som skal avholdes i Ankara, søknader om eksamen begynte å bli tatt. Søknader til eksamen kan sendes senest 3. februar 2020. Kandidater som ønsker å søke om rekruttering av slikt personell, kan utføres personlig eller per post fra kontoret til institusjonen i Ankara.

Vilkårene som ble søkt for søkerne i henhold til kunngjøringen om institusjonen i den offisielle tidningen er som følger:

(1) For å få 2018 eller høyere PSS-poengsum fra Public Personnel Selection Exam (KPSS) utført av OSYM i 2019 eller 48 og å være blant de første 80 blant søkerne som starter med høyest poengsum (Lik poengsum) I tilfelle antall kandidater i den siste raden er mer enn en, vil alle kandidater med denne poengsum bli invitert til den skriftlige eksamenen).

(2) For å oppfylle de generelle vilkårene angitt i tjenestemannsloven artikkel 657 nr. 48.

(3) Ikke fylt 01 år fra 01/2020/35 (01/01/1985 og senere født).

(4) Å ha uteksaminert fra fakultetene rettsvitenskap, statsvitenskap, økonomi, forretningsadministrasjon, økonomiske og administrative vitenskaper ved institusjoner med høyere utdanning som gir utdanning i minst fire år eller fra institusjoner for høyere utdanning hvis ekvivalens er akseptert av Rådet for høyere utdanning.

(5) Ikke tilknyttet militærtjeneste fra den skriftlige eksamensdatoen for mannlige kandidater.

(6) Å ikke ha helseproblemer som hindrer dem i å utføre sine oppgaver kontinuerlig.
(7) Ikke å forplikte seg til andre institusjoner enn EUAS.

(8) For å sende inn de påkrevde dokumentene sammen med kandidatskjemaet til adressen som er angitt i "II-EKSAMENSØKNING"

Sted og tidspunkt for søknad:

(1) Søknader om opptaksprøve starter 14-01 og avsluttes 2020 kl. 03.

(2) Søknadene fylles ut ved å fylle ut søknadsskjemaet som er publisert på nettstedet til EUASs generaldirektorat (www.euas.gov.tr), sammen med de andre nødvendige dokumentene. nr: 2 1 Balgat-Çankaya / ANKARA ”personlig eller per post.

(3) Søknader fremsatt etter denne datoen, søknader mottatt etter denne datoen på grunn av forsinkelser i posten og søknader fremsatt med ufullstendige eller ugyldige dokumenter, skal ikke tas med i betraktningen.

Emner for introduksjon av eksamen:

lov; a) Grunnlov, b) strafferett (straffelovens bok 1, “Generelle bestemmelser ;, kapittel 2, kapittel 2, Suç forbrytelser mot dets eiendeler Kitap, kapittel 10, kapittel 2 Chapter Suç Crimes Against Public Trust ", Del 3, Chapter 4, Suç Crimes Against the Public Administrations pålitelighet og funksjon"), c) Civil Law (unntatt familierett), ç) Obligations Law ("General Law of Obligations Law") Avsetninger ile og leie, service, arbeid, kausjonsavtaler),
d) Handelsrett (den "begynnende" delen av den kommersielle koden og de første bøkene med tittelen "Kommersiell virksomhet og de tredje bøkene med tittelen møtte omsettelige instrumenter)), e) Arbeidsrett.
Economics; Økonomisk teori og politikk, penger, bank, kreditt, konjunktur, nasjonalinntekt, internasjonale økonomiske relasjoner og institusjoner, virksomhetskontroll og økonomisk styring, aktuelle økonomiske problemer.
finansiere; Finanspolitisk teori og finanspolitikk, prinsippene i tyrkisk skattesystem og lover, prinsippene for offentlige utgifter og utgiftsspørsmål, budsjett og budsjetttyper, offentlig gjeld.
Regnskap, matematikk; a) Generell regnskap, b) Balanseanalyse og teknikker, c) Kommersielle regnskap og statistikk.
Fremmedspråk (engelsk, fransk, tysk).
Eksamen sted og dato:

(1) Den skriftlige eksamenen avholdes av Ankara University Continuing Education Center (ANKÜSEM) lørdag 07/03/2020 mellom 10:00 - 13.00 (180 minutter) i en enkelt økt i Ankara. Ingen kandidater blir tatt opp til bygget etter de første 15 minuttene etter eksamensstart.

(2) Dagen, klokkeslettet og stedet der kandidatene vil avlegge eksamen skal fremgå av kandidatbeviset ”.

Eksamen Detaljer:

(1) Opptaksprøven består av to trinn: skriftlig eksamen og muntlig eksamen.

(2) Den skriftlige eksamenen vil bli gjennomført i en flervalgs (5-valg) testprosedyre med bare ett riktig svaralternativ. Feil svar vil ikke påvirke de riktige svarene.

(3) De som ikke består den skriftlige eksamenen blir ikke innkalt til muntlig eksamen.

(4) Full karakter i skriftlig og muntlig eksamen er 100 poeng.

(5) I den skriftlige eksamenen vil det bli stilt totalt 25 spørsmål, hvorav 125 er fra hver eksamensfaggruppe.

(6) For å bli vurdert som vellykket i den skriftlige eksamenen, skal fremmedspråklige eksamen ikke være mindre enn 50, hver av karakterene som tas fra andre eksamensgrupper skal ikke være mindre enn 60 og gjennomsnittet bør ikke være mindre enn 65. De første 20 søkerne med høyest skriftlig eksamensscore blant de vellykkede kandidatene vil bli invitert til muntlig eksamen.

(7) Hvis det er mer enn 20 kandidater fordi de har fått like poeng i den skriftlige eksamenen, vil alle søkere med denne poengsum bli invitert til muntlig eksamen. Andre kvalifiserer ikke for skriftlige eksamensresultater.

(8) Skriftlige eksamensresultater og listen over de som skal inviteres til muntlig eksamen, http://www.euas.gov.tr Det kunngjøres på internettadressen. Kandidater som har rett til å gå opp til muntlig eksamen får også skriftlig melding.

(9) Den muntlige eksamenen skal skje fra faggruppene skriftlig eksamen. I den muntlige eksamen tas også kunnskapen til kandidatene generelt og de personlige egenskapene til kandidatene som intelligens, overføringshastighet, uttrykksevne, holdning og bevegelse.

(10) For å bli vurdert som vellykket med den muntlige eksamenen, må gjennomsnittet av karakterene gitt av hvert medlem av eksamensstyret over 100 hele poeng ikke være mindre enn 70 poeng.

(11) Eksamenkarakter; Det beregnes ved å ta gjennomsnittet av skriftlige og muntlige eksamenskarakterer.

(12) I suksessrangeringen som ble dannet etter beregningen av opptaksprøven, hvis antall etterfølgere overstiger antallet assistentinspektører som skal tas (hvis antall suksesser overstiger 10 personer), foretrekkes de med høyere opptaksprøvepoeng. Ved likestilling av opptaksprøver, prioriteres kandidaten som har en fremragende fremmedspråkkarakter. Andre kvalifiserer ikke for eksamensresultater.

(13) Kandidatene vil inngi skriftlig innsigelse mot eksamen og søknad om eksamen til formannskapet i inspeksjonsstyret innen tre virkedager. Innvendinger mottatt etter denne perioden blir ikke vurdert. Innvendinger evalueres innen 3 virkedager og varsles skriftlig til den berørte. Innvendinger mot det skriftlige eksamensresultatet, innsigelser fra kunngjøringen av resultatene og muntlige eksamener fremsettes til formannskapet i inspeksjonsnemnda senest 5 dager etter varselet om resultatene. Innvendinger evalueres av eksamensutvalget senest 7 dager og varsles skriftlig til den berørte.

(14) Liste over kandidater som har bestått opptaksprøven http://www.euas.gov.tr Det kunngjøres på internett-adressen, og det kreves også nødvendig varsling til dem.

For detaljer om annonse KLIKK HERJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar