Energiminister Dönmez 'innenlandske bilerklæring

energiminister frostskader husbil beskrivelse
energiminister frostskader husbil beskrivelse

Energi- og naturressursminister Fatih Dönmez, så langt blir behovet for energi fra konvensjonelle forbrenningsmotorer oppfylt fra olje, men nå spredning av elbiler, sa han. Donmez, Tyrkia har antydet at det ville begynne å være i veien for innenlandske elektrisk bil 2022-2023't.


Dönmez uttalte at både bruk av elektrisk kjøretøy og elektriske ladestasjoner var planlagt og fortsatte som følger:

"I planleggingen utføres i Tyrkia i 2030, forventer vi en mer enn 1 million elektriske biler. Følgelig planla vi forberedelsene deres i nettverket. Tyrkias Automobile Enterprise Group (TOGG) forvaltningsplaner og overføre oss til å jobbe sammen med våre venner. Vi forventer ikke å ha stor innvirkning på nettet i stasjonene der vi kaller langsom lading, men plasseringen av hurtigladestasjoner er hovedspørsmålet. Med disse stasjonene vil hastigheten og kapasiteten til bilen på 15-20 minutter være mulig å lade raskt. Her må du laste nettverket 50-100 kilowatt hver time. Disse kapasitetene er ikke et problem for forsyningssikkerhet på produksjonssiden. Problemet kan være infrastrukturen til nettverket på det punktet hvor ladestasjonen skal installeres, noe som krever planlegging. Forhåpentligvis er vårt mål å evaluere effekten av 1 million ladenheter på distribusjonsnettet, sakte, middels og raskt frem til denne datoen. Siden TOGG får mye etterspørsel ikke bare fra storbyene, men også fra Anatolia og landsbygda, er det en fordel å ha ladestasjonene så langt som til de mest avsidesliggende byene. I denne forstand vil utbredelsen gjøre det lettere å bruke disse verktøyene. Han kunne lade hjemme, men ville ikke la seg friste fordi det ville være langsiktig. ”

Dönmez uttalte også at bensinstasjonene er klare til å sette opp en elektrisk ladestasjon og sa: ”Vi har tillatt stasjonene å gjøre det. Faktisk vil i noen distrikter sannsynligvis drivstoffstasjoner kreve ladestasjoner. Hvis den gratis gründeren ikke kom og sa: şarj Jeg vil etablere en ladestasjon dem i den regionen, vil vi fortelle drivstoffstasjonene å se dette som en offentlig tjeneste, men denne tjenesten vil selvfølgelig være den samme. Det kan også betraktes som et overskuddsenter. I tillegg kan kjøpesentre, fritidsfasiliteter lades kjøretøy. ”Sa han.

Donmez, og påpeker også at det bør være en standard for ladestasjonen, fortalte ladestasjonen til lisens plate av definisjonen kan være, og Tyrkia fra en hvilken som helst del av denne tjenesten er mottatt regninger på en jevnlig basis systemet vil bli sendt til en konto knyttet til platen kan gjennomføres.

Ladekart for elektrisk kjøretøyJernbane Nyheter Søk

Vær den første til å kommentere

Yorumlar